domin_czyzyny napisał(a):

|
Nie karmcie trolla. Grzegorz TS to jawny prowokator, a prawdopodobnie też żydek z Kałuży.
|
Nie kolego, nie jestem żadnym trollem. Na Wiśle od 20stu lat. Na wyjazdach kilkunastu. Jak pamiętasz taki roczny Twór jak radio ABG ( lata 2005-2006) to ja tam komentowałem mecze dla nas wszystkich.
Miłosz.
Szanuje Twój punkt widzenia. Na tą chwile po prostu chciałbym żeby instytucją z którą się identyfikuje rządził ktoś kto zapewni elementarną sprawe jaką jest bezpieczeństwo. To może być Bednarz , może być Mielcarski , Kowalski ,Ty czy ja...to może być ktoś z lub spoza SKWK , ktoś wzięty z ulicy czy nawet wyznawca kultu świętej racy ( tak -racowiska są zajebiste ,ale może byśmy się skupili na tym że wokalnie nasz doping od dobrych kilku lat przypomina msze na Łagiewnikach).
Istotne jest to że ten kto rządzi klubem bierze odpowiedzialność za bezpieczeństwo ludzi na stadionie.
Niech każdy sobie pomysli jakby się zachował na miejscu szef klubu Wisła Kraków gdy częśc kibiców rzuca nieumyślnie ale ze swiadomością racami w innych kibiców racą?
Jakby TY byś zareagował (pisze to do kązdego ) . Co byś wytłumaczył małemu dziecku dlaczego ktoś w niego rzuca racją?