milosz napisał(a):

Okay, to pomyśl ..czy Bogusław Cupiał polecił tak, a nie inaczej, werbalizować poglądy JB, ot dla przykładu, że „nie chcę ich do końca życia”, oraz mam ich w d.”. [.........]
Fakt obecności nadal w klubie kogoś takiego jak łysy legionista, pogardliwie mówiący o kibicach, o SKWK [..........]
|
bardzo mnie bawi jak zwolennicy SKWK zarzucają Bednarzowi ostrość wypowiedzi ..... bo powiedział gdzieś tam dupa bo jasno powiedział że pewnych osób nie chce widzieć na stadionie .....
Typowa hipokryzja ... na mieście tysiące "ch..ów", "pedofili" i "łysych .. k...w" a tu oburzenie że prezes dosadny ....
Na forum ludzie piszą nazwisko prezesa z małej litery okraszając swoje wywody epitetami od prawej do lewej
Nawet ty Miłosz chociaż raczej starasz się normy językowe dotrzymywać piszesz "łysy legionista" .... itp
Jakieś minimum szacunku trzeba mieć do adwersarza aby żądać od niego miłości do rac, zgody na kasę od biletów, aprobaty wszelakiego dopingu i zlikwidowania zabezpieczenia imprezy w postaci służb ....
Teraz wygląda to tak:
Ty ch..u łysy , k..wo z Łazienkowskiej, ................... Przeproś pozwól nam na wszystko (bo my mamy rację) a jak nie to sp......laj,
Jeśli nie to położymy ten klub na finansowe łopatki nie chodząc na mecze.
To jest dialog ?