Wyświetl pojedynczy post
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.07.2014, 23:14
GregorTS napisał(a):Wyświetl post
Ja się bardzo cieszę że stało jak się stało. Karnet kupie bojkotu nie kupuje. Na dziesiąstce kilka łądnych lat. Nie będzie mi mowil "brat" po szalu co rzuca w moje dzieci racą kiedy mam chodzić na mecze mojego zespołu a kiedy nie.
Nie Ty jedyny z X (z dychy) jesteś, ja również i mnie to jakoś nie imponuje. Rac rzucania nie popieram, ale dobro klubu definiuje inaczej, gdzie nad własną przyjemność wyżej stawiam, pomyślny rozwój klubu na przyszłość, z Bednarzem u steru nie jest to możliwe, albowiem ten człowiek na każdym polu tworzy patologię

GregorTS napisał(a):Wyświetl post
ale niech sobie zda sprawe jeden z drugim że to szef dyryguje firmą, a nie klienci.
No właśnie w tym rzecz, Ty jesteś klientem, ja kibicem, różnica bynajmniej nie tylko semantyczna, ale wręcz ideowa. Ty chcesz jedynie korzystać z produktu jako konsument, a ja chce czasem zamanifestować swój pogląd w którym kierunku ma Wisła Kraków, bo o niej mowa, podążać. Takie forum, to jeden z wielu sposobów na wyrażenie tego, ale nie tylko tu można to zrobić..

Na większość rzeczy się w życiu wpływu nie ma, ale i do nich można mieć właściwy stosunek. Ot, taki teścik, na minimum solidarności z drugim człowiekiem, ..powiedz mi jaki masz stosunek do karania setek ludzi niewinnych, wybranych drogą losową, czyli co sądzisz o metodach działania JB, a powiem Ci kim jesteś, otóż moim skromnym zdaniem na tym to wszystko polega.
Odpowiedz cytując