Wyświetl pojedynczy post
WislaFan123
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.07.2014, 17:34
palikot napisał(a):Wyświetl post
3)Więcej formy niż treści. Powołali Czerwińskiego i gadka o przestrzeganiu prawa, jak ogólnie jest przestrzegane, z drobnymi incydentami tylko które są raz do roku. Zero odniesienia się do problemu, 0 chęci zrozumienia drugiej strony. Widać, że tu dalej liczy się tylko prosty interes: "Kibice wróćcie, bo kasy potrzebujemy. Pewnie jak kupicie karnety, to znowu będziemy mieli was w dupie jak do tej pory bywało". Sorry, ale nie tak powinno się siadać do stołu.
Takie moje zdanie.

Czegos innego oczekiwałem po tej konferencji.
Chciałem usłyszeć JAK JEST jak Max Kolonko! a nie pierdo lolo.
Ale Ty chodząc na stadion wiesz, że jest bezpiecznie. Ja o tym wiem, i wiele osób wie.

Jednak, zanim jeszcze Czerwiński został zaprezentowany, szuja piotr jawor z gówna wybióczego już napisała, że klub/Cupiał ugina się pod żądaniami kibiców. I dobrze Czerwiński mu odbił piłeczke, że o czym on pisze jak jeszcze żadne rozmowy nie miały miejsca. A ta informacja, że jest przeciwko bandtyzmowi i za porządkiem na stadionach, jest po to aby media które go będą cytować, pokazały jego podejście i że stadion jest/ma byc bezpieczny. Bo co z tego ze w raporcie PZPN, jest pięknie pokazane, że jest bezpiecznie na stadionach, skoro szuje dziennikarze będą pisać jak to tragicznie nie jest, a później takie teksty dochodzą do opini publicznej

Nic jeszcze nie zostało zrobione, a wszyscy narzekacie. Jako osoba, której na Wiśle ogromnie zależy i jako niezwykle honorowy człowiek, powinno się wstrzymać z wszelkimi opiniami i przypuszczeniami jak będzie i dać mu czas działać. Nie odrazu Rzym zbudowano. Nikt raczej nie ma wątpliwości, że Czerwiński raportuje bednarzowi czy dr Pawełczykowi, tylko bespoednio Cupiałowi. Boss miał/ma ogromne problemy w TF i przy tym musiał siedzieć. Jak się okazało, że Rada Nadzorcza rozpoczyna jakieś rozmowy, po których jednak Cupiał nie dostaje żadnych informacji, a Czerwińskiego jako v-ce przewodniczącego RN na nich nie ma, to znaczy, że już faktycznie jest coś nie tak. Stąd też prwnie oddelegował Czerwińskiego, żeby pogadał z kibicami i bezpośredniego wszelkie argumenty mu przekazał.

Może sie okazać, że faktycznie Cupiał wtedy zrozumie jak wiele złego bednarz robił i poleci. Może na początku trzymał stronę bednarza bo był bardzo wkuri*** jak race poleciały (był na derbach w swojej loży więc widział), więc może akceptował do jakiegoś czasu działania bednarza, ale zobaczył że już zaczyna przeginać i końca nie widać...

Moja opinia się troche z opinią kota pokrywa... Pozatym, kto wie - może jest jeszcze jakiś inny powód o którym nie wiemy? Aż takimi debilami nie są, przecież 400 tyś to w dwóch meczach by się zwróciły, nie mowiąć już o wpływach z całej rundy...
Odpowiedz cytując