Wyświetl pojedynczy post
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.07.2014, 15:20
Takie moje przemyślenia z tego: 3 aspekty:
1)Poprawność polityczna Bednarza i Czerwińskiego mi się nie podoba. Już mi pachnie na wstępie pierdu pierdu. Albo będziemy rozmawiać o tym co jest problemem, albo hipokryzja w gadce o zachowaniu prawa i bezpieczeństwie, tak jakbym jak idąc na mecz nie czuł się bezpiecznie! Tak raz się czułem, jak policja po meczu ze Śląskiem strzelała głatkolufą w tłum! Szkoda, że Bednarz nie odniósł się do tego jak on łamał prawo przy tych zakazach wszystkich.
2)Niby chcą rozmawiać a znowu ataki Bednarza, na SKWK. Jest jasno powiedziane! Z nim nikt nie będzie rozmawiał, bo to jest kłamca i obłudnik. Kłamie od 3 lat was o kłopotach bogactwa i nas o sprawach kibicowskich. Nikt nie będzie gadał z człowiekiem, który daje do zrozumienia, że chce usiąść do stołu a przy okazji atakuje SKWK i jego statut. Sorry ale Jacku kazali ci zamknąć gębę to zamykasz a twoje intencje i tak są znane, i żadna poprawność polityczna nikogo nie oszuka
3)Więcej formy niż treści. Powołali Czerwińskiego i gadka o przestrzeganiu prawa, jak ogólnie jest przestrzegane, z drobnymi incydentami tylko które są raz do roku. Zero odniesienia się do problemu, 0 chęci zrozumienia drugiej strony. Widać, że tu dalej liczy się tylko prosty interes: "Kibice wróćcie, bo kasy potrzebujemy. Pewnie jak kupicie karnety, to znowu będziemy mieli was w dupie jak do tej pory bywało". Sorry, ale nie tak powinno się siadać do stołu.
Takie moje zdanie.

pan Dudi napisał(a):Wyświetl post
Nie oglądałem konferencji, ale ponoć Rada Nadzorcza pozytywnie oceniła pracę prezesa Bednarza.

Podali konkretne aspekty jego działalności, z których są zadowoleni? Przedstawili np. zestawienie sytuacji Wisły sprzed 2 lat i dzisiejszej wykazując jak daleko od tamtej pory zaszliśmy? Opowiedzieli o tętniącym życiem stadionie nie tylko w dni meczów, ale i poza nimi? O muzeum klubowym? Pochwalili finanse, które po dwóch latach działalności prezesa w końcu są na plusie? Opowiedzieli o ugodzie z Jaliensem i przegranej przez Genkova sprawie? Podziękowali sponsorom pozyskanym przez prezesa za zaangażowanie? Opowiedzieli na co przeznaczą miliony uzyskane ze sprzedaży piłkarzy? Pochwalili się sprawnym systemem sprzedaży karnetów, który obsłużył już tysiące klientów?

Czy tak bardzo zauroczył ich czysty murek?
Czegos innego oczekiwałem po tej konferencji.
Chciałem usłyszeć JAK JEST jak Max Kolonko! a nie pierdo lolo.
Ostatnio edytowane przez palikot : 25.07.2014 o godz. 15:30.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując