Wyświetl pojedynczy post
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.07.2014, 18:31
raindog napisał(a):Wyświetl post
A skąd wiesz, że mi nie przeszkadza? Z jednej strony podoba mi się jego konsekwencja
Co ci się w nim podoba Konsekwencja ! Aha, no tak konsekwencja w karaniu setek niewinnych kibiców, że sobie na to zasłużyli. Cieszę się że sobie wszystko wyjaśniliśmy.
raindog napisał(a):Wyświetl post
Wracając jednak do tematu - stwierdziłem jedynie, że nie jesteś uczciwy, a przynajmniej twoje rozumowanie dalekie jest od uczciwości. Nawet teraz powtórzyłeś, że frekwencja zmniejszyła się o 10 tys. co jest nieprawdą. Dalej piszesz, że wszystkich ma w d. - to tez nieprawda. Nieprawdą jest że (Istnieje taka grupa kibiców, których Bednarz ma dupie <-> Bednarz ma wszystkich w dupie <-> Bednarz ma w dupie ludzi, którzy go obrażają poprzez napisy na murach miasta). Skoro nie potrafisz uczciwie odnieść się do rzeczy w kilka linijkach tekstu, mogę jedynie poradzić Ci, abyś najpierw sam bądź uczciwy, a dopiero później zarzucaj innym brak tejże cechy.
Sam jesteś nieuczciwy ..no co za hipokryzja.. Twierdze że 2/3 kibiców go bojkotuje, gdzie tu nieuczciwość, taka moja ocena i mam do niej prawo, twoja teza że jest to weryfikowalne, jest właśnie nieuczciwością, jedyna weryfikacja, to np. porównanie meczu z L, z bojkotem i bez bojkotu, lub lepiej całego sezonu, a ponieważ nie ma takich danych, każdy ma prawo do swojej oceny, więc Twoją nieuczciwością jest zarzucanie mi nieuczciwości.

Co do „d..y” istota sprawy jest ta sama, rzecz nie w tym czy ma wszystkich, czy wybranych kibiców przez siebie samego , bo dobrze wiesz, iż rzecz dotyczy słownictwa, Tobie ono imponuje mnie razi. Czyli masz cechy JB. Cieszę się że mamy tu jasność.

PS. Podoba Ci się jego (JB) konsekwencja, no to to zapamiętam.
Ostatnio edytowane przez milosz : 24.07.2014 o godz. 19:29.
Odpowiedz cytując