Wyświetl pojedynczy post
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.07.2014, 17:21
raindog napisał(a):Wyświetl post
Te same przymiotniki można przypisać ludziom, których popierasz, a nawet Tobie.
Jacek prowadzi politykę właściciela i w kwestii złotówki niewiele miał do gadania, a jeśli uważasz inaczej (wbrew temu, że Bednarz nadal jest w klubie), to albo jesteś nieuczciwy albo naiwny, bo wierzysz, że wszystkiemu winny jest Bednarz. Czerwiński w roli prezesa by Ci odpowiadał? Nie przeszkadza Ci jego czerwona przeszłość i teraźniejszość? Tu jakoś honor nie protestuje?
Jeśli Bednarz wyleci, to nie za politykę względem tzw. kiboli, lecz sposób jej realizacji. Obie strony nie prowadzą uczciwej gry i zamiast dążyć do kompromisu, zaogniają konflikt.
Coś Ci się już miesza w głowie .. ja mam cechy Bednarza (?), otóż wprost przeciwnie, Ty je masz ! Skoro nie przeszkadza Ci karanie setek niewinnych ludzi, skoro uważasz że mówienie iż nie chce widzieć 2/3 kibiców, bo taka liczba go bojkotuje do końca życia na R22, a ogólnie wszystkich ma w d. , znaczy, ze sam masz takie samo podejście, czyli podobne cechy osobowe. Bednarza popierają ..netowe bednarzątka ..czyli, ludzie o podobnych cechach i ocenach. A przeciw niemu są ludzie różni, czasem bardzo różni, a dlatego że JB zawalił na tylu polach swej działalności w Wiśle SA, że można chcieć jego odejścia z wielu powodów, konflikt z kibicami, tylko zamyka całość jego szkodliwej obecności w Wiśle Kraków.

Nikt nie twierdzi że JB, działa w próżni i jasnym jest, że boss daje mu na to przyzwolenie, a pewnie i wiele wymaga, .. ale czy pomysł aby karać setki ludzi za nic, albo żeby walić na konferencji że ma część kibiców Wisły w d. to też pomysły Cupiała, które Bednarz tylko realizuje,.. przypuszczam, że wątpię. Ja tu zakładam sporo spontanicznej twórczości JB. A Czerwiński, jest zaś po prostu uczciwym człowiekiem kochającym Wisłę Kraków, jakoś nie przeszkadza jego „czerwoność”, być prawie od dekady honorowym prezesem SKWK, widać z jego politycznymi poglądami, problem masz głównie ty.

Toż o metody chodzi. Właśnie o karanie setek niewinnych kibiców. I za to min. wyleci,, prędzej czy później, ale i za wiele innych rzeczy wylecieć powinien.
Ostatnio edytowane przez milosz : 24.07.2014 o godz. 17:26.
Odpowiedz cytując