Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.07.2014, 16:12
palikot napisał(a):Wyświetl post
Przecież znamy tylko oficjalne stanowiska, nie wiemy, w jaki sposób przebiegała komunikacja, i jak się traktowano przy stole. Jeśli będą sobie mówić prawdę, szanować się przy kolejnych negocjacjach a nie się rolować, to wtedy będziemy mądrzejsi.
Widzisz, w takim przypadku zmienia się negocjatorów lub negocjatora a nie żąda usunięcia go ze stanowiska. Przed chwilą negocjator był łysy, dziś jest czerwony - RN cos kombinuje.

A pytalem o złotówke ponieważ wydaje mi się żę dobrze wiesz że z kłamliwym Bednarzem można żyć... ale nie da się współpracować. Czy zgodzisz się że obecnie wymuszana jest współpraca na lini SKWK z klubem? Jeśli tak, to jak nazwiesz ten sposób wymuszenia?
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując