raindog napisał(a):

|
Sorry, ale te stwierdzenia - "My kibice mówimy nie", to czysty PRL.
|
Bo człowiek może swobodnie wypowiedzieć swoją opinię i działać według własnej woli? To jest PRL?
Cytat:
|
Jak się coś klientowi nie podoba, to zmienia markę
|
A może to jest PRL? Ty już wiesz co powinien zrobić klient gdy mu się coś nie podoba

zmienić markę

A może nie chce zmieniać marki? Być może chce tam być gdzie mu było do jakiegoś momentu dobrze?
A może się odczepisz tymi lewymi rączkami i dasz mu spokojnie zadecydować? To jest wolny człowiek nie niewolnik
Cytat:
|
Gospodarka socjalna i myślenie lewicowe zwykle wszystko kontroluje, tj. sprzedawca nie ma prawa odmówić klientowi sprzedaży określonych produktów.
|
A jak nie ma produktu? Dla pewnego typu kibica produktem nie jest siedzisko na stadionie i piłka kopana, tylko np. emocje, adrenalina, doping, poczucie przynależności, lojalności, rozrywka? Nie każdy sport musi interpretować według twoich potrzeb tak jak ty to robisz.
Cytat:
|
Klienci bojkotują Bednarza - fajnie to brzmi. Wszyscy klienci zawsze razem. Spoko rozumiem analogię, tyle że ona tu w ogóle nie działa i jest nietrafiona.
|
Musisz wyzbyć się uprzedzeń, spojrzeć na problem z punktu widzenia osoby postronnej, żeby być obiektywnym

Ja u ciebie widzę po prostu jedno. Strasznie pałasz nienawiścią do innych ludzi mimo tego, że czasem nie potrafią dobrze uwydatnić swoich intencji.
Cytat:
|
Jak ktoś nazywa szantaż szantażem, to jest zwykłą Ku***?!? Nie ma to jak żelazna logika.
|
Nie dlatego są ku%^&*, że nazywają szantaż szantażem, tylko dlatego, że są hipokrytami, którzy mówią ci, że ty nie możesz szantażować, tylko masz siedzieć cicho i słuchać rozkazów pana który wie lepiej co ci potrzeba, ale według tych samych mędrców komunistycznych, pan już może cię szantażować na zasadzie ja wiem lepiej jakie ty masz potrzeby więc siedź cicho, bo dobro Wisły jest najważniejsze. O to tutaj chodzi. Te ku%^&* z wyborczej całą przestrzeń polityczną tak ustawiły więc nie ma co się dziwić.
Cytat:
|
A tu w 100% się zgadzam. ...tyle, że to uderza nie tylko w Bednarza, ale i także w wielu osób udzielających się na forum.
|
Fajnie że się zgadzasz

Miło mi, że twoje myślenie idzie ku wolności
Cytat:
|
BTW - Pan Bogusław tak się przejął tym sadem, że od kilku miesięcy codziennie gada ze swoimi prawnikami po 8 godzin dziennie i nie ma w ogóle czasu na Wisłę. Tak wiele pracy, że nawet trudno o wykonanie telefonu do Bednarza. "A niech robi sobie co chce, bo przecież taki jestem zapracowany, a Wisła to przecież tylko moje niewinne hobby".
|
Tak cały Los Telefoniki i Wisły Kraków leży w rękach skarbówki. Zobaczymy, czy TF podzieli los Optimusa i zniszczą nie tylko przedsiębiorcę ale i potężną firmę i przy okazji wiele emocji na poziomie ekstraklasowym na Wiśle? Ciekawe kogo wtedy za to obwinisz?