emj10 napisał(a):

Jakoś nikt inny nie analizuje tak twittów Leśnego, jego wypowiedzi w mediach, czy komentarzy dziennikarzy, bądź wycinków prasowych o Legii jak to właśnie uczyniłeś. Jakiś kompleks?
Jeśli ta arogancja i buta jest dostrzegana jedynie przez czytelników Twittera, bądź osoby analizujące wszystkie medialne informacje o Leśnym to jestem spokojny, bo to bardzo wąskie grono.
Gdzie w takim razie jest ta hipokryzja? Sądzę, że musisz spojrzeć w lustro [IMG]file:///C:\Users\WAW100~1\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\ 01\clip_image001.gif[/IMG]
|
Już to kiedyś tłumaczyłem, skoro koleś mi wyskakuje z lodówki na każdym kroku trudno nie znać jego wypowiedzi a skoro zdarza mu sie bredzić dość często tym bardziej warto poczytać - tak na przyszłość
Wypocin kolegi nie komentuję bo ma problem ze zrozumieniem tego co napisałem, myli czasy przeszły z teraźniejszym, w kwesti pensji piłkarzy też pomylił odwagę z odważnikiem... no nic z 5 razy przeczyta zrozumie... a może Cię przeceniam
aha i jeszcze jedno jak mi się nawinąłęś - nie pisz do mnie na priva takich gimbusiarskich tekstów jaki Ci się zdarzył jakiś czas temu... Żenujące to było... takie na poziomie zkręconego słoika...
Koledzy aroganci i hipokryci a ja z nimi odbiegli od tematu.
Czas zwrócić wzrok na Kuchenki, Zawisze i Ruch...
AntyMod napisał(a):

|
mam wielka nadzieje ze co poniektorzy panowie tak ochoczo i czesto beda pisac po dwumeczu z Celtikiem, i nie bedzie takiej ciszy jak przez ostatnie 2 tygodnie po porazkach z Zawisza, beniaminkiem z Belchatowa i fuksiarskim remisem z pasterzami z Irlandii, czekam na taka aktywnosc codzien, a nie tylko po oklepaniu listonoszow i rozwozicieli Pizzy
|
Aaaammmeennn