Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.07.2014, 08:52
milosz napisał(a):Wyświetl post
Mylisz się, państwu owszem można „dorypać” i to w majestacie prawa. Ot np. odszkodowanie od Policji, jeśli ta złamie prawo, taki drobny przykład,
Kolega sugerował rozwiązanie siłowe ('bo nie można mu je.b.nąć w pysk') i w tym kontekście się wypowiedziałem.

milosz napisał(a):Wyświetl post
Naprawdę wierzysz że nie chodzi innym o dobro klubu, że w kwestii lojalek nie chodzi o honor.. A nie przyszło ci do głowy, że w tym przypadku jedno wynika z drugiego.. walka ze złą władzą, w imię honoru (w kontekście setek niewinnie ukaranych) i dla dobra klubu (bo JB to zły menadżer) jednocześnie, jest po prostu działaniem pozytywnym i zwyczajną małostkowością jest tego nie dostrzegać.
Miłosz, z dobra klubu wynika honor? Proszę Cię ... Jak Wy walczycie o honor w ten sposob to jak powinien unieść się honorem Smuda czy Bednarz? Może czuć się usprawiedliwiony w tym co robi?

Możesz odnieść się w kwestii godności do tego obrazka:

Tak wygląda walka o honor?

P.S.
"zwyczajną małostkowością jest tego nie dostrzegać."
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 23.07.2014 o godz. 08:59.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując