Wyświetl pojedynczy post
RAFi89
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.07.2014, 22:45
raindog napisał(a):Wyświetl post
Myślę, że te blokady i policja została "użyta" celowo, by ludzie, którzy potencjalnie mogą szantażować ich za złotówkę, nie przychodzili na stadion, nie przemycali rac, nie skandowali przez 90 minut - Bednarz spier**** itp. Po Bednarzu w ogóle nie widać, by przejmował się brakiem frekwencji. C to sektor z którego jest najmniej kasy + zagrożenie karami, stąd tak to rozegrał. Gdybyś był prezesem, wolałbyś pustą trybunę, czy dająca względnie niewiele kasy, a śpiewającą przez 90 minut, że jesteś ch***?

Na razie "buntownicy" grają tak, jak im Jacek zagra. Jeszcze ten prezent w postaci bluzgów na niego. Nie ma to jak walczyć z opinią bycia bandytą, poprzez czyny które odbierane są przez opinię publiczną jako bandyckie.

Pisze to już 3-4 raz, ale chyba do nikogo nie dociera...
Ja nie mam prawa narzekać na naszych kibiców, a nawet jestem nimi zachwycony. Niech pan mi pokaże drugą tak liczną grupę świetnie dopingujących fanów, za których klub nie zapłacił ani złotówki kary w związku z odpaleniem racy, czy innymi przejawami nieporządku. Kibice Wisły to świadomi ludzie. Widzą, że klub przeżywa kłopoty, więc solidaryzują się z nim, pomagają mu przetrwać kryzys - przekonuje "Franz", odpierając argumenty dziennikarza wytoczone przeciwko fanom "Białej Gwiazdy".

Wypowiedź Smudy z grudnia 2013 roku. Takie to wielkie kary Wisła płaciła za wybryki kibiców że trzeba było ich z stadionu wywalić. Normalnie kara za karą, w klubie nie płacono zawodnikom bo trzeba było za kibiców płacić.
Odpowiedz cytując