WISŁAZWE napisał(a):

|
Ja mam udowadniać, że jestem niewinny, czy osoba która mnie oskarża powinna udowodnić moją winę?
|
Mamy consensus. Problem możesz sprowadzić do 'praesumptio boni viri' v.s. 'persona non grata'. Czyli uwazasz że zakaz musi dostać osoba której udowodniono winnę, ja zaś uważam zę poleganie na tym założeniu jest deko naiwne.
Nikt przy zdrowych zmysłach nie twierdzi że zostały 'nagrodzone' osoby które rzucały racami.
IMHO Nasza obecna sytuacja wynika z sympatii obu stron do siebie a nie na żadnej udowodnionej winie jednej ze stron. (winy/niewinny vs lubię/nie lubię) A że jestes ofiarą tej wojny... szczerze współczuję. Lipa.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA