ABGwislakABG napisał(a):

Nie, nie widzę. Wrzucanie do puchy jest DOBROWOLNE. Jeżeli natomiast byłaby ta złotówka od biletu i ktoś się z tym nie zgadzał, miałby do wyboru inne sektory, gdzie może równie dobrze dopingować drużynę.
Członkowie SKWK to tylko jakiś procent osób na C. Jak więc mogą brać odpowiedzialność za zdecydowaną większość na C, która nie należy do Stowarzyszenia?
|
Złotówka od biletu miała być z całości stadionu - to już w kilku miejscach na tym forum było potwierdzane (pierwotnie tylko z C) i to mi się nie podobało - jakby miało zostać tylko z C - nie mam nic przeciwko.
Jeśli członkowie stowarzyszenia to tylko jakiś procent kibiców na C, to czemu wyciągali rękę po całość biletów z C a nie tylko po "jakiś procent"?
Z resztą - tak często podkreślacie, że tylu was jest, że bojkot dał taki masowy odpływ ludzi. Ciekawe, czemu ta masa kibiców nie wrzuca do puszki? Czemu chciało SKWK złotówki od każdego biletu - czyżby tych zaangażowanych co wrzucali było jednak mało?
Pamiętam, że sam kiedyś wrzucałem. Podobały mi się niektóre oprawy ale coraz więcej w nic tematów całkowicie sprzecznych z moimi przekonaniami dlatego przestałem. Nie przyszło wam do głowy, że takich decyzji mogło być więcej?