Wyświetl pojedynczy post
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.07.2014, 10:02
Mario Nh napisał(a):Wyświetl post
Odkąd czytałem, że zrobił sobie jakieś półnagie sesje rozbierane stał się dla mnie zwykłym celebrytą.
I te wszystkie reklamówki z cwaniackim wyrazem na twarzy. Szkoda klawiatury.
Po co mu to? Jakby nie miał co jeść...
Pochłonął go ten wir.

Sympatyzuje Arsenalowi od kilku lat, interesuje się angielskim futbolem, więc jeśli ktoś powiela zainteresowanie piłką na wyspach możemy podyskutować.

Wkleiłeś ciekawe transfery. Od razu nasuwa się zdanie, ze pieniądz rządzi światem.
Nawet Arsene Wenger, który zawsze opowiadał się przeciwko wydawaniu wielkich sum za zawodników został zmuszony przez rynek do sięgnięcia głębiej do portfela.

Przemyślane transfery czołowych klubów angielskich. Walka o top4, mistrzostwo zapowiada się znów imponująco.
Dobrze wiedziec, ze tutaj nie tylko ja jestem za Arsenalem. Premier League zdecydowanie najciekawsza liga swiata moze by tak i w Europie powrociła dominacja? dobrze by było bo ta liga zasługuje na to.

Co do Wengera nie robił transferow po trzeba było spłacac stadion (ja sie od poczatku zastanawiam po co im był nowy stadion wystarczyło rozbudowac Highbury) a musiał sprzedawac najlepszych graczy. Teraz jest inaczej dlatego po Ozilu kupił kolejnego swietnego zawodnika jakim jest Sanchez. Moze grac na obu bokach, moze grac za napastnikiem i jako wysuniety napastnik ale dobrze by było gdyby jeszcze jakis napasnik przyszedł (wtedy Sanogo na wypozyczenie). Zostaje jeszcze oczywiscie Joel Campbell, ktory w koncu dostanie swoja szanse w Arsenalu o czym nawet sam Wenger mowił. Pewne jest tez, ze Wenger po odejsciu Fabianskiego musi sciagnac bramkarza bo z samym Szczesnym Arsenal nie moze zostac. Mowi sie m.in o Ospinie, ktory byłby swietnym wzmocnieniem i idealnym rywalem dla Szczesnego oraz o Casillasie, ktory podobno widzi mozliwosc odejscia z Realu gdy tylko przyjdzie Keylor Navas . Mysle, ze dla Wengera taka opcja tez by była kuszaca.

Co do transferow innych druzyn Liverpool idzie na ilosc a nie na jakosc jak Tottenham tylko, ze ma lepszego trenera i to jest dla nich plus. Mimo wszystko zastapic Suareza bedzie pieknielnie trudno a na razie nie kupili zadnego napastnika, ktory by przynajmniej w polowie dorownywał Urusowi. Mowi sie o Remym, ktorym interesuje sie rowniez Arsenal i to na pewno byłby strzał w 10tke chociaz to takze nie ta sama klasa co Suarez. Na pewno najbardziej załuja tego, ze nie przyszedł Sanchez (o czym sam Brendan mowił ostatnio), ktory na szczescie wybrał Arsenal a to mogłoby byc brakujace ogniwo w tych transferach jakie juz dokonali (u nich raczej na pewno grałby jako wysuniety napastnik).

Dobre transfery rowniez robi Mourinho ale to juz jest wyrobiona norma jezeli chodzi o Niego. Pellegrini tez pewnie nie powiedział ostatniego słowa. Najbardziej jednak ciekawi wszystkich to jak bedzie sie prezentował w najblizszym sezonie Manchester United van Gaala. Moim zdaniem jak na razie przepłacaja z transferami, nie zrobili zadnego interesujacego ale jeszcze maja czas.

Zostaje jeszcze Tottenham i Everton, ktorzy jak na razie nie szaleja na rynku transferowym. Jedno jest pewne czeka Nas kolejny bardzo interesujacy sezon. Ja mam tylko nadzieje, ze Kanonierow beda omijały kontuzje i beda w stanie do konca walczyc o Mistrzostwo i ze nie bedzie juz takich blamazy z najlepszymi jakie były w poprzednim sezonie.
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 20.07.2014 o godz. 10:11.
Odpowiedz cytując