aNouc napisał(a):

Na czym to SKWK zarabia przy wyjazdach?
biletach? ceny dyktowane są przez kluby z ktorymi gramy i to do nich musza trafić pieniądze
przejazd? wiesz ile kosztuje wynajem pociągu specjalnego? kilkadziesiąt tysięcy złotych, SKWK często musiało dopłacać do przejazdów.
busem? za 5 zł nikt cie nie przewiezie , chyba ze rozklekotanym smierdzącym pks-em
I zapytaj ludzi w klubie jaka odpowiedzialnosc spada na organizatorow przy takich wyjazdach, ile to jest roboty, latania, telefonow, zalatwiania. gdyby to klub mial organizowac to by sie predzej pocieli zyletkami..
PS:
Tylko dlatego ze sporo osob zdazylo wykupic karnety i z braku laku chodzilo na stadion, stąd ta liczba 5-6 tys jest zaklamana.
Realna ocena frekwencji zacznie sie od tego sezonu.
|
Sorki, ale widziałem wiele z tych biletów przekazanych SKWK - np. przy zgodowych wyjazdach za złotówkę. Nie wystawiali paragonów, dokładali koszulki czy inne gadżety (jak przy nieudanym wyjeździe na SPP). Tak samo jak widziałem przy akcji z dzieciakami ile osób dorosłych z SKWK wchodziło na mecze na bilety za złotówkę...
Nie twierdzę, że SKWK robiło kokosy na tym, ale zupełnie nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi - chodziło mi o to, że klub z tego nic nie miał więc argument o tym, że wyjazdy miały znaczenie jest z dupy w odniesieniu do bojkotu.
A co do handlu bronią, narkotykami - to sam na własne oczy widziałem rozprowadzanie trawki na meczu we Wrocławiu - więc możecie wciskać kit dzieciakom...