Wyświetl pojedynczy post
Ajronek
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.07.2014, 07:59
palikot napisał(a):Wyświetl post
Czy dnem jest:
- Pielęgnowanie cywilizowanych zasad moralnych takich jak: domniemanie niewinności?
.......icie o tym, że wypowiedzi są dnem, a czym jest mówienie, że ktoś ma się tłumaczyć ze spontanicznej akcji niewiadomo kogo? No właśnie moralnym dnem. Nie macie argumentów, a wyrażacie żądania. W imię czego? W imię zaspokojenia ciekawości, po histerii rozemocjonowanego Jacka placka? Sorry dno - to wy

Nie ma poprawności politycznej! Koniec z komuną! Ci co żądają sprostowań z każdego niemal wybryku kogokolwiek, to osoby które chcą zabrać wolność ludziom. Ja nie chcę żyć w społeczeństwie jako zakładnik, który musi się wiecznie tłumaczyć nie za swoje winy. Jeśli pragniesz takich rozwiązań. Very well. Please come back to PRL, lub jedź do krajów, gdzie na określenie murzyn uznają cię jako rasistę Żyj se tam, będzie ci dobrze. Z nami ocipiejesz, bo my twardzi jesteśmy nie poddajemy się, nie popuścimy

To jest niesamowite! Ktoś tam parę określeń walnął na płachcie Jacek zrobił afero-konferencje, i teraz ktoś kto nawet nie jest podejrzany ma się tłumaczyć. ....A W JAKIM JA KRAJU ŻYJE!

czytaj ze zrozumieniem - nie tłumaczyć się za coś czy przepraszać a odciąć i potępić. To są dwie różne rzeczy. Ale jeśli tego nie rozumiesz to znaczy, że albo jeszcze jesteś w podstawówce albo niezbyt uważałeś na lekcjach języka polskiego. Albo - co chyba najbardziej prawdopodobne syndrom oblężonej twierdzy Cię dopadł i już nic innego do Ciebie nie dociera.

W społeczeństwie owiec wolę być... barankiem :sex:
Odpowiedz cytując