|
Senior Member
|

17.07.2014, 17:04
|
http://sport.tvp.pl/16079517/mocne-s...wolocz-i-banda
Według JB już wkrótce będzie to klub „dla elity kulturalnej i intelektualnej”, czyli dla tych co mają coś tam .. „w du..e” , a najbardziej wzruszyła mnie ocena JB, co do tego co może sprawić iż przestanie być prezesem. Otóż usłyszeliśmy, że odejdę jak sam tak zadecyduje, ewentualnie jeśli uczyni to organ mnie powołujący. HA HA HA .. no to się nieźle panu prezesowi w główce zagotowało.. Otóż to po pierwsze, to organ go powołujący zadecyduje czy będzie nadal prezesem, a jego zdanie jest tu drugorzędne (bo jak wiemy ta intratna posadka wielce mu pasi), a po drugie, to ..musi być jakaś nowa elita która słowo na d. używa publicznie, ot tak, na co dzień.
EDIT.
Co to się porobiło, SKWK z Prezesem Wisły rywalizują na wulgaryzmy, hmm różnica jest jednak taka, że jedni to robią na stadionie, co da się czasem, choć nie zawsze (ja za takim dopingiem nie przepadam), jakoś wytłumaczyć, ale ten drugi co walczy z wulgarnością na stadionie..sam z niej korzysta i to na konferencjjach ..no muszę napisać, wygląda mi to na szczyt hipokryzji, naszego JB.
Ostatnio edytowane przez milosz : 17.07.2014 o godz. 17:35.
|
|