Karherop napisał(a):

nie potępiając rac rzuconych zza stadionu (a wrećz to pochwalając)
nie potępiając dziesiątek transparentów które wiszą po całej małopolsce z przekreśloną głową JB
i w końcu nie potępiając najnowszych 'malowideł' w bazie w Myślenicach
SKWK samo pisze na siebie wyrok
NAWET jeśli kierownictwo za tym nie stoi ( a wątpię że stoi), nie szkalując tego typu wydarzeń jest współwinne. Porządna organizacja kibicowska szukała by sama pseudokibiców które psują jej imię ale niestety SKWK działa jako organizacja kolesiowska.
W przypadku takich zjawisk z jakimi mamy do czynienia (dewastacja bazy - w dodatku ucierpiał majątek adidasa, naszego sponsora!), a przy braku jakiejkolwiek reakcji SKWK ( na ten moment) mogę tylko podpisać się pod słowami JB na konferencji.
Pewnie Bednarz sam by zszedł ze stanowiska, gdyby był poddany merytorycznej krytyce z każdej strony - ale takie ataki chuligaństwa jak wczoraj tylko go wzmacniają. Czy tego chcecie czy nie.
Wstyd mi, jako kibicowi Wisły za to co się stało w bazie. To uderza w imię każdego kibica Wisły. SKWK jak widać jednak nie wstyd.
|
Sam mówisz, że wątpisz, że ktokolwiek za tym nie stoi, a chcesz, żeby wydawało oświadczenia o sprawach które ich nie dotyczą.

SKWK jest przedstawicielem wszystkich kibiców i nie będzie się tłumaczyć za wszystkich kibiców z osobna. Równie dobrze ja mogę upiec tort z wizerunkiem świńskiej głowy Jacka wysłać do Myślenic i co wtedy? Jacek będzie konferencje robił a SKWK ma się za mnie tłumaczyć, bo kiedyś na jakimś moście było parę transparentów AntyJackowych i że założyli stronę internetową AntyJackową?

Ja nie wiem, naprawdę zaczynam się troskać o wasz M.Ó.Z.G.
Ajronek napisał(a):

|
Taak, te, jak ich nazywasz, "żydki" (Mosad?) byli "U Wiślaków" i odpalili race by zniszczyć wielką Wisłę. A tak na prawdę to rosyjskie FSB próbuje zdestabilizować sytuację w Polsce, uderzając w patriotów, w celu aneksji wschodnich regionów najjaśniejszej Rzplitej...
|
Tak ....a Mosad hahaha.
"by zniszczyć Wielką Wisłę"
Ja pier^&*... kabaret