Wyświetl pojedynczy post
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.07.2014, 01:14
Kapsel napisał(a):Wyświetl post
To jest tylko Lichtenstein, tym bardziej że 2 lata temu ograli wspomniany zespół z Macedonii! To, że spadają w rankingu nie oznacza że mamy się bać lichtensteinu (w sensie Ruch). Z takim podejściem nie dziwie się, że dajemy dupy. Gdzie Cię obraziłem? Ty twierdzisz, że znasz się na piłce? Sugeruj się dalej rankingami, one na pewno odzwierciedlają klasę każdej drużyny. hahaha
Dla mnie to niech wszyscy przechodzą, oby tylko te Twoje "przepowiednie" sprawdziły się względem Legi i żeby ojebali.
Legia jest słaba i daje jej maks 3 rundę. Uważam, że kadrę ogólnie mają silną. Jednak gdy my jesteśmy zdrowi, bez kontuzji możemy ich ograć bo mamy może i nawet silniejszą pierwszą jedenastkę. A teraz widać po wyniku 0-1, że to sędziowie wygrali mistrza.
O czym ty w ogóle mówisz? Vaduz gra w ekstraklasie szwajcarskiej. Potrafisz czytać ze zrozumieniem? Rankingi sa odzwierciedleniem rzeczywistości...jak się dostaje w dupe, to się nie zdobywa punktów i się spada. Jeśli ktoś jest dobry, to zdobywa punkty i pnie się w góre. Bardzo prosta i logiczna zależność. O bojaźni nigdzie nie pisze...mowie tylko o trzeźwej ocenie naszych zespołów i ogolnie o całej(dramatycznej) lidze.
Jakie moja przepowiednie względem Legii? Mimo dzisiejszego wyniku i tak pewnie awansują, co da im IV runde el. do LE(w najgorszym razie), gdzie będą rozstawieni.
Pozostawie bez komentarza, to sprzyjanie sędziowski Warszawiakom . Ktos z dużymi kompleksami mogl cos takiego napisac i niezbyt dokładnie ogladajacy polska lige .
Odpowiedz cytując