Wyświetl pojedynczy post
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.07.2014, 18:57
staszek2309 napisał(a):Wyświetl post
Jeżeli moderatorowi na forum odpowiada dawanie zakazów komu popadnie to ja nie mam pytań.
Człowieku, w swoim zacietrzewieniu i umaralnianiu innych przeszedłeś sam siebie.
Fra Mat
Od pewnego czasu czytam Twoją pełną uprzejmości wymianę zdań z Wolfym. Niestety, coraz bardziej brakuje Ci argumentów. A już stwierdzenie, że wszystko co robi Bednarz Ci do tej pory pasuje to mistrzostwo świata. Zamiast bawić się w moderatora, otwórz forum wielbiące prezesa. Problem w tym, że tam nie będzie miał Cię kto czytać. A tutaj jesteś ważny i możesz pouczać innych.
Rozumiem, że masz swoje zdanie, którego się trzymasz?
Wyobraź więc sobie, że ja także je mam. Jako user, a nie jako moderator.
I wyobraź sobie, że moderator to nie ktoś, kto najwięcej skacze na C, tylko ten, kto ma pilnować, by ludzie na forum przestrzegali pewnych zasad.

Dla mnie, jako usera, to skwk sprowokowało Bednarza swoimi racami w czasie meczu z Ruchem. A że skwk postanowiło nie współpracować z klubem w znalezieniu odpowiedzialnych za ten wybryk (oczywiste jest, że spośród członków skwk) to działanie Bednarza musiało być takie, jakie było.

Teraz dowiadujemy się, że RN i zarząd próbują z skwk się dogadać. Czy też skwk z RN i Zarządem.
To dobra wiadomość.
Pozostaje mieć nadzieję, że dogadanie się nastąpi na racjonalnych zasadach.

To jest moje prywatne zdanie (usera nie moderatora), z którym nikt nie musi się zgadzać. Jednak mam prawo je przedsatwiać tak samo jak Ty.
Mam prawo nie lubić skwk jak Ty nie lubisz Bednarza.
Mam prawo popierać działania Bednarza, kiedy uważam je za słuszne, tak samo jak Ty masz prawo popierać działania skwk jeśli uważasz je za sluszne.

Tu jest forum kibiców. Wszystkich.
Także tych, którzy nie korzystają z forum skwk.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując