Kapsel napisał(a):

Ale wy jesteście pojebani, ja .......ę. Ruch nie ma szans na awans, faktycznie. Nawet FC Vaduz nie dadzą rady? Przecież dwa lata temu pokonali kogoś z Macedonii. Do 3 rundy awansują bezproblemowo. Powiem wam, że nie rozumiem sensu istnienia tego forum. Wchodzicie i tylko narzekacie np. na transfery Wisły a jak Łęczna sprowadziła kogoś tam to już się spuszczacie że tam przegramy."Interesujące" transfery a jakby Ci piłkarze przyszli do nas to "szrot". Jak faktycznie przegramy w Łęcznej to będzie podniecanie się, a nie mówiłem...
Takich trolli jak Mario Nh i For_FuN_ powinno się banować. I jeszcze chwalenie trenera Lecha, po prostu śmiech. Smuda zły, który chciaż dał nam trochę radości w tamtym sezonie, ale to i tak mało. Lepszy trener który 2 x odpadł w eliminacjach z amatorami i z pp. No tak swojego docenić nie można. Może i Smuda ma problem z wysławianiem się, ale jakby nie było to najlepszy Polski trener a przynajmniej mieści się w trójce.
|
A co ty człowieku masz do mnie? Masz jakies problemy ze sobą, bo trollem, to ty jesteś. Ludzie sobie dyskutują, a wcina się taki dzieciak i obraża. Rozumiem rozstrzesienie emocjonalne, ale bez przesady.
Jak byś się trochę interesował piłką, to wiedziałbyś, że poziom naszej ligi(patrząc na inne) leci dramatycznie w dół. Spadamy w rankingach, nasze druzyny odpadają z amatorami(z Estonii, Kazachstanu, Azerbejdzanu, Islandii, Litwy, itd.). I ja się nie dziwie, że wielu daje niewielkie szanse Chorzowianom.