Wyświetl pojedynczy post
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.07.2014, 12:48
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
dlaczego Wisła S.A. kłamie odnosnie zaproszenia, dlaczego nie ma informacji o prowadzonych już rozmowach z kibicami, dlaczego nie dotrzymano obietnic odpowiedzi na postulaty kibiców ?

a może Jacek nie miał na znaczek lub zapomniał wysłać zaproszenie... ;-)

Przyznaje nie kontaktuje dziś za bardzo ale czy mógłbyś rozwinąć wątek kłamstwa w tym oświadczeniu?

Rozumiem, że dla Ciebie normalną sytuacją jest przeniesienie dyskusji i wymiana argumentów pomiędzy stronami konfliktu za pomocą internetu?

Wydaje mi się, że jeżeli OBIE strony chcą się traktować normlanie i jako ewentualnego partnera do poważniejszych rozmów należy spotkać się w rzeczywistości. Nie wystraczy pogrubiç zdania "Jacek musi odejść" w artykule. Może wypadało by się przejść i przysłowiowa kawa na ławe." Nasze postulaty są następujce" dajemy wam dwa tygodnie, spotkamy się i dysktujemy. Bez oświadczeń i internetowej wojenki. No chyba, że żadna ze stron zgody nie chce

Zaproszenie wyszło od RN.. Mimo wszystko.

To moja osobista opinia i wiem, że wielu się z nią może nie zgadzać.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując