Wyświetl pojedynczy post
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.07.2014, 22:38
Ogryzek
No i jak cię tu traktować poważnie.
Wpierw sam piszesz o sobie że zarzucam ci fobię, problem w tym, że w moim poście rozpoczynającym wymianę zdań, nic takiego nie było (nie użyłem takiego słowa), a jedynie zwróciłem ci uwagę że mitologizujesz, a chodziło o błędną kwotę odnoście transferu Genkowa, którą oczywiście zawyżyłeś, również i na to że jak wskazujesz zarobki Genkowa w 2011 roku, to więcej wówczas zarabiał Garguła, w oparciu o ten sam źródłowy tekst. Zamiast uznać to za słuszne zwrócenie uwagi i zamknąc temat,.. to kolejny post piszesz o swojej fobii.. no skoro nalegasz to okay, masz fobię. Dla mnie masz, że cię zacytuję, „cwaniaczku” i „oszuście” fobię anty-zachodnią. A masz, bo w sposób nie merytoryczny i przesadny, atakujesz tych co dali dobre wyniki sportowe Wiśle Kraków (SV i RM), a jeśli ja doceniam ich wyniki to równie w sposób nie merytoryczny i przesadny piszesz że kogoś uważam za „Boga” i „klęczę przed nim na kolanach”, dla mnie twoje podejście do tematu spełnia definicje fobii. Zadowolony!? Ufam ze tak.

______
raindog
Do tekstu poniżej,
Sorry, ale akurat ty kol. jesteś z założenia nieobiektywny, bo w każdej sprawie mnie atakujesz, często at persona.

W kwestii którą ja poruszyłem o zawyżeniu przez niego kwoty transferu Genkowa, mój interlokutor się w niczym nie odniósł. A co do fobii, to skoro sam wprowadził to określenie do wymiany zdań, widać coś jest na rzeczy.. A co, to widać w zarzucaniu wszystkiego co najgorsze 2 facetom SV i RM, w sytuacji ich niezłych wyników sportowych, w najlepszym razie to fobia wobec 2 gości z Holandii.. Tyle w temacie.

______
No i jeszcze to twoje, @raindog, "ostrożne ocenianie Bednarza" ..doprawdy mnie rozczula.. Jak ..JB mówi o "kłopotach bogactwa w połowie 2014" roku, to jakie to ma w jego przypadku znaczenie, czy on jest tu animatorem czy wykonuje polecenia, kłamie i już, a w konflikcie z kibicami nie o dobro Wisły przecież mu chodzi, co najwyżej o własną urażoną dziwacznie pojętą ambicję, typu "nie chcę ich widzieć na stadionie do końca życia" .. No sorry, ale stawianie na jednej płaszczyźnie SV i JB, jest co najmniej kuriozalne.

______
A co do bieżącej polityki transferowej, to też czekam na eksplozje jakiegoś talentu ..oglądanie młodego piłkarza Wisły, ukształtowanego przez TS Wisłę i fajnie grającego, to zawsze miły dla oka widok
Ostatnio edytowane przez milosz : 14.07.2014 o godz. 00:14.
Odpowiedz cytując