Wyświetl pojedynczy post
john_doe92
Junior Member

Od: 07.2014

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.07.2014, 10:51
Reserve napisał(a):Wyświetl post
Źle mnie zrozumiałeś. Nie twierdzę że źle zrobił dlatego, że zmienił klub. Każdy zawodnik ma do tego prawo, szczególnie taki z kartą w ręku.
Jeśli faktycznie odszedł przez Smudę i jego wypowiedź że jest za słaby na ekstraklasę - to chłopak S.......IŁ PRZED KONKURENCJĄ. Poszedł do Lechii tylko dlatego że myślał, że miejsce w 1 składzie dostanie od razu. Chłopak ma 18 lat i uważał siebie za gwiazdę, nie rozumiał tego że żeby nią zostać trzeba zaprezentować i utrzymać pewien poziom sportowy. A w meczach w których dostawał szansę tego nie pokazywał. I jeśli nie rozumie że musi ciężko pracować by dostać miejsce w 1 składzie i później je utrzymać to wg. mnie nie potrzebujemy takiego kogoś.
Z jednej strony, jasne, masz racje. Tylko postaw się na jego miejscu. Jak każdy chcesz grać a trener mówi że jesteś za słaby na ten poziom rozgrywek, nie to że przegrałeś rywalizacje albo że musisz poczekać na swoją szanse, jesteś za słaby. Jak ja bym usłyszał coś takiego to bym pomyślał że trener mnie nie potrzebuje i też bym szukał nowego klubu. Faktem jest też to że źle trafił, bo akurat do klubu który naprawdę urósł w ciągu ostatnich 6 miesięcy i Stolarski raczej nie pogra...
Odpowiedz cytując