Wyświetl pojedynczy post
Reserve
Senior Member

Od: 06.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.07.2014, 01:10
fanfan napisał(a):Wyświetl post
Też nie zapominajmy ,że Stolarski był już jedną nogą w Legii . Wpłynęła nawet oficjalna oferta kiedy było już wszystko ustalone i po niej zrobił się szum wśród kibiców którego młodzian się przestraszył .
Właściwie masz rację. Z drugiej jednak strony - trudno się dziwić. Zarówno on, jak i jego ojciec deklarowali że są wiślakami z krwi i kości i dla klubu są w stanie zrobić wiele.

john_doe92 napisał(a):Wyświetl post
No niby tak, ale z tego co pamiętam to nawet pojawiła się informacja że przedłuża kontrakt. A wtedy Franek palnął że Stolarski jest za słaby na grę w ekstraklasie. No to się zdecydował na Lechię....
Dlaczego nie potrzebujemy? Pomijając to że potrzebujemy dobrych piłkarzy to ja osobiście nie mam nic przeciwko temu jak gość nie gra albo ma lepszą ofertę i chce odejść nawet jak jest wychowankiem. Nie wymagajmy od wszystkich żeby byli Giggsami Osobiście uważam że modelowo działa akademia Legii i choć wiem że to nie ten poziom organizacji to chyba wszyscy powinni iść w tym kierunku. Wypromować i sprzedać
Źle mnie zrozumiałeś. Nie twierdzę że źle zrobił dlatego, że zmienił klub. Każdy zawodnik ma do tego prawo, szczególnie taki z kartą w ręku.
Jeśli faktycznie odszedł przez Smudę i jego wypowiedź że jest za słaby na ekstraklasę - to chłopak S.......IŁ PRZED KONKURENCJĄ. Poszedł do Lechii tylko dlatego że myślał, że miejsce w 1 składzie dostanie od razu. Chłopak ma 18 lat i uważał siebie za gwiazdę, nie rozumiał tego że żeby nią zostać trzeba zaprezentować i utrzymać pewien poziom sportowy. A w meczach w których dostawał szansę tego nie pokazywał. I jeśli nie rozumie że musi ciężko pracować by dostać miejsce w 1 składzie i później je utrzymać to wg. mnie nie potrzebujemy takiego kogoś.

Odpowiedz cytując