Wyświetl pojedynczy post
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.07.2014, 00:55
Uran235 napisał(a):Wyświetl post
Nie Meksyk tylko IV liga i nie jest to raczej powód do radości
nie IV liga tylko KOLEJNY blad pewnego bezwlosego Pana - to nie jest kwota przez ktora mozna rozwiazac klub dzieciaki .....to tylko kolejna pomylka pana bez wlosow ktory twierdzi ze ze bez kibicow zbuduje Wisle , szczegoly Wam przedstawia jego klakierzy tylko ze ...hhmm.... na tym forum i innym - jak czytam komentarze to na R22 powinny byc tlumy - a narazie jest ( to relacja mojego sasiada , ktory z ciekawosci poszedl na 2 mecze ) 2000-2500 kibicow ....a nie tak jhak jak Lysy Waz informuje media ze 5 tys .....sorki chlopcy, wasz mesjasz okazal sie przesmiewszym idiota z ktorego nie tylko MY sie smiejemy ale tez cala kibicowska Polska .... jedno co mnie martwi to ta syndykowska UFA ..... bo podpisanie tego mi sie w glowie nie miesci - chyba jedyni mega prawnik musi to wyciagnac kiedys, ze podpisujacy pan byl niespelna rozumu .... jesli prawda w tym wszystkim jest fakt ze np : czysto teoretycznie : przychodzi Pan Abramowicz i dlla kaprysu chce przejac Wisle i dac jej np ... 200 mln euro - to i tak lwia czesc pochlonie UFA ? .....kurde - takie umowy powinny byc respektowane przez psychologow bo to po prostu niemozliwe ...no chyba ze sie myle
Odpowiedz cytując