Wyświetl pojedynczy post
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.07.2014, 00:36
Grantar napisał(a):Wyświetl post
Musisz cokolwiek podpisywać ? Może jestem niedoinformowany: zakazy nadal obowiązują ?
No to chyba jesteś, skoro nie doszedłeś jeszcze do tego, że wszyscy którzy chcieli wrócić na stadion w czasie obowiązywania blokady KK, musieli przyjść do klubu i podpisać treść lojalki, że zgadzają się ze wszystkim decyzjami Jacka, policją na stadionie i to, że będą przestrzegać regulaminu.

Cytat:
Komunistą nigdy nie byłem, i kompletnie nie wiem dlaczego miałbym nim być .... Twoje meandry logiki są dla mnie zbyt kręte
Nie "tyka" mnie to więc w ogóle.
Ale jeśli masz jeszcze cierpliwość: napisz co oprócz tego co napisałem chciałbyś jako kibic a nie masz ...
Mało istotne jest to do czego ty się poczuwasz, ludzie mają różne schorzenia, dlatego ja to rozumiem i moim celem jest to, żebyś zauważył twoje zapędy do uszczęśliwiania ludzi na siłę, żebyś się zastanowił nad tym co piszesz a nie etykietyzowanie ciebie, bo napinka była fajna w gimbazie, tylko nie za bardzo ma ona znaczenie.

A co do tego, co bym chciał mieć:
1)Nie bezpieczeństwa a WOLNOŚĆI(!)
2)Nie dobrej gry zespołu a 1906% serca oddanego dla Wisły
3)Nie godziwych warunków oglądania a bycia wśród ludzi, którzy całym sercem są z Wisłą
Ostatnio edytowane przez palikot : 12.07.2014 o godz. 00:43.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując