Reserve napisał(a):

|
Akurat nie mieszałbym w to Smudy. Stolarski jasno określił co wybiera - dostał większą kasę i uciekł jednak do bądź co bądź klubu z mocniejszą kadrą pod pozorem lepszej możliwości rozwoju. Założę się że przy naszych problemach grałby więcej, ponadto odchodził już w momencie gdy mieliśmy dobrą bazę treningową. Najpierw powiedział że zostaje, po czym bohatersko s.......ił do Lechii. Jeśli chodzi o moją opinię, to nie potrzebujemy takich wychowanków.
|
No niby tak, ale z tego co pamiętam to nawet pojawiła się informacja że przedłuża kontrakt. A wtedy Franek palnął że Stolarski jest za słaby na grę w ekstraklasie. No to się zdecydował na Lechię....
Dlaczego nie potrzebujemy? Pomijając to że potrzebujemy dobrych piłkarzy to ja osobiście nie mam nic przeciwko temu jak gość nie gra albo ma lepszą ofertę i chce odejść nawet jak jest wychowankiem. Nie wymagajmy od wszystkich żeby byli Giggsami

Osobiście uważam że modelowo działa akademia Legii i choć wiem że to nie ten poziom organizacji to chyba wszyscy powinni iść w tym kierunku. Wypromować i sprzedać