Grantar napisał(a):

Kto dzisiaj zabrania chodzić na mecze Wisły ?
Nie Jacek a urażona duma kibiców ...
inaczej to ujmując jest walka o władzę na trybunach. Kibice uważają że przyjęcie zasad proponowanych przez Bednarza to porażka a przyjście na stadion jest równoznaczne z przyjęciem tych zasad.
|
Dokładnie. Ja nigdy nie pójdę na stadion pod patronatem człowieka, który jedyną możliwość jaką mi dał wrócenia na stadion to PRL-owska lojalka.
JKM Dzisiaj pokazał co to jest honor. Dość S....ienia zakłamania i bezczelności. Bic po ryju wszystkich s....%^&*
Nie godzę się na odpowiedzialność zbiorową, na przedmiotowe traktowanie kibiców, traktowania Wisły jako prywatnego folwarku a kibiców jak ich klientów, niszczenia tradycji, wprowadzanie kurewskich zasad.
Cytat:

Nie bardzo wiem o co ci chodzi ?
..................... co masz dostać od "zarządu" po zakupie biletu ? - przecież nie chodzi ci o kiełbasę ...chyba ...
Po zakupie biletu masz prawo wymagać:
- godziwych warunków oglądania
- bezpieczeństwa (!) na stadionie
- dobrej gry zespołu ( co już częściowo zależy od właściciela = kasy na transfery)
Nie wiem na czym polega wg ciebie olewanie kibiców, którzy kupili bilet... Doprecyzuj
Ponadto twoja uwaga dotyczy raczej tych co kupują karnet ... bo w przypadku kupowania pojedynczych biletów nikt nie oleje kibica wiedząc że w takim przypadku drugi raz nie przyjdzie.
|
1)To co kto wymaga to jest jego osobista sprawa i ty nie jesteś nikogo panem, żeby mu mówić, co powinien wymagać od klubu komuchu jeden.
2)Tym, że kupuje karnet a potem blokuje mi się kartę kibica na 5 meczy
3)Tym, że ktoś blokuje 2 tys kart kibica z karnetami na jeden mecz.
Cytat:
|
Jak walczyć z Bednarzem ?
|
Tak walczyć jakie mamy możliwości
Cytat:
Trzeba go punktować jak to robi SKWK ale w mediach, na stadionie i poprzez osoby zbliżone do Cupiała ...
Niech odważny sponsor oficjalnie zaproponuje coś właścicielowi ....
bo na razie to wygląda to na jakieś dziwne podchody pana Wawry...
|
Przecież chodzisz na stadion... czemu nie punktujesz?