Wyświetl pojedynczy post
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.07.2014, 15:49
Grantar napisał(a):Wyświetl post
Kto dzisiaj zabrania chodzić na mecze Wisły ?
Nie Jacek a urażona duma kibiców ...
inaczej to ujmując jest walka o władzę na trybunach. Kibice uważają że przyjęcie zasad proponowanych przez Bednarza to porażka a przyjście na stadion jest równoznaczne z przyjęciem tych zasad.
Dokładnie. Ja nigdy nie pójdę na stadion pod patronatem człowieka, który jedyną możliwość jaką mi dał wrócenia na stadion to PRL-owska lojalka.
JKM Dzisiaj pokazał co to jest honor. Dość S....ienia zakłamania i bezczelności. Bic po ryju wszystkich s....%^&*
Nie godzę się na odpowiedzialność zbiorową, na przedmiotowe traktowanie kibiców, traktowania Wisły jako prywatnego folwarku a kibiców jak ich klientów, niszczenia tradycji, wprowadzanie kurewskich zasad.

Cytat:

Nie bardzo wiem o co ci chodzi ?
..................... co masz dostać od "zarządu" po zakupie biletu ? - przecież nie chodzi ci o kiełbasę ...chyba ...
Po zakupie biletu masz prawo wymagać:
- godziwych warunków oglądania
- bezpieczeństwa (!) na stadionie
- dobrej gry zespołu ( co już częściowo zależy od właściciela = kasy na transfery)
Nie wiem na czym polega wg ciebie olewanie kibiców, którzy kupili bilet... Doprecyzuj
Ponadto twoja uwaga dotyczy raczej tych co kupują karnet ... bo w przypadku kupowania pojedynczych biletów nikt nie oleje kibica wiedząc że w takim przypadku drugi raz nie przyjdzie.
1)To co kto wymaga to jest jego osobista sprawa i ty nie jesteś nikogo panem, żeby mu mówić, co powinien wymagać od klubu komuchu jeden.
2)Tym, że kupuje karnet a potem blokuje mi się kartę kibica na 5 meczy
3)Tym, że ktoś blokuje 2 tys kart kibica z karnetami na jeden mecz.

Cytat:
Jak walczyć z Bednarzem ?
Tak walczyć jakie mamy możliwości

Cytat:
Trzeba go punktować jak to robi SKWK ale w mediach, na stadionie i poprzez osoby zbliżone do Cupiała ...
Niech odważny sponsor oficjalnie zaproponuje coś właścicielowi ....
bo na razie to wygląda to na jakieś dziwne podchody pana Wawry...
Przecież chodzisz na stadion... czemu nie punktujesz?
Ostatnio edytowane przez palikot : 11.07.2014 o godz. 19:32.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując