Wyświetl pojedynczy post
Grantar
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.07.2014, 13:45
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
Brak Kibiców na stadionie to działania Jacka.
Kto dzisiaj zabrania chodzić na mecze Wisły ?
Nie Jacek a urażona duma kibiców ...
inaczej to ujmując jest walka o władzę na trybunach. Kibice uważają że przyjęcie zasad proponowanych przez Bednarza to porażka a przyjście na stadion jest równoznaczne z przyjęciem tych zasad.

WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
Jak wyobrażasz sobie walkę z Jackiem na stadionie, kiedy po przejściu przez kołowrotek, baa! Nawet po zakupie biletu zarząd macie w dupie bo Ty kupiłeś bilet i kasa do klubu wpłynęła?
Jaki widzisz sens walki na stadionie?

Nie bardzo wiem o co ci chodzi ?
..................... co masz dostać od "zarządu" po zakupie biletu ? - przecież nie chodzi ci o kiełbasę ...chyba ...
Po zakupie biletu masz prawo wymagać:
- godziwych warunków oglądania
- bezpieczeństwa (!) na stadionie
- dobrej gry zespołu ( co już częściowo zależy od właściciela = kasy na transfery)
Nie wiem na czym polega wg ciebie olewanie kibiców, którzy kupili bilet... Doprecyzuj
Ponadto twoja uwaga dotyczy raczej tych co kupują karnet ... bo w przypadku kupowania pojedynczych biletów nikt nie oleje kibica wiedząc że w takim przypadku drugi raz nie przyjdzie.

Jak walczyć z Bednarzem ?
Trzeba go punktować jak to robi SKWK ale w mediach, na stadionie i poprzez osoby zbliżone do Cupiała ...
Niech odważny sponsor oficjalnie zaproponuje coś właścicielowi ....
bo na razie to wygląda to na jakieś dziwne podchody pana Wawry...
Ostatnio edytowane przez Grantar : 11.07.2014 o godz. 14:20.
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
Odpowiedz cytując