dulli78 napisał(a):

|
... Wisła Kraków w 2013 roku na płace wydała 147% przychodów ogółem (poziom 100% przekroczyły także Górnik, Korona i Ruch)[/URL]
|
dulli78 napisał(a):

|
I przy takich wskaźnikach prezes spółki akcyjnej decyduje się jeszcze wypowiedzieć wojnę kibicom, obniżając frekwencję na stadionie średnio o jakieś 10 tys. osób twierdząc, że to żaden problem.
|
Od innej strony - Bednarz dodatkowo jest albo czarodziejem albo sprawnym żebrakiem.
Klub z roku na rok jest na minusie a Jacek wydał 24 miliony na bieżące i zaległe pensje. Cupiał zwiększył dług czy bank dał nam kredyt?
Ktoś umie wytłumaczyć ten cud?
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA