To, że Korwin odpłynął, bo wcale tak nie musi być.
Reszta to tylko mocne prawdopodobieństwa
Jezu on ma na myśli mechanizm jaki działa w tym kontekście, który można odnieść do naszych żołnierzy wyklętych i robi to poprzez porównanie. Co w tym jest skandalicznego? Zdejmijcie te narodowe klapy z oczu, bo robi się coraz śmieszniej! Nawet ze zrozumieniem nie potraficie przeczytać paru zdań.
emj10 napisał(a):

|
Korwin odpłynął już kilka dekad temu i ta choroba jest nieuleczalna dlatego dla polskiego liberalizmu najlepsze byłoby, aby zszedł jak najszybciej.
|
A ja bym chciał jakieś konkrety, a nie konformizm. Czemu odleciał, co nielogicznego powiedział, co się nie zgadza w tym co mówi?
Cytat:
Ja i narodowe klapki na oczach. Tego jeszcze tutaj nie było
|
Nie koniecznie masz narodowe klapki, ale stosujesz konformizm, bo w pewnych kręgach reprezentujących przez ślepców z Pis-u nie wygodnie jest powiedzieć parę słów które mają odniesienie rzeczywiste, gdyż ich tabu jest tak silne, że za niedługo powrócimy do czasów gdy polski szlachcic uważał się za potomka sarmatów a Polska jest krajem mesjańskim

Już nie można powiedzieć, że Ukraina ma swoich żołnierzy wyklętych no bo jak! Czar mesjanizmu polskiego narodu by prysł

Wyklęci żołnierze w Polsce dla Polski nadani prosto od Boga
Cytat:
|
Zwyczajnie Korwin nie ma pojęcia o czym mówi, a pieprzy trzy po trzy.
|
A ja bym chciał, fakty, wydarzenia, liczby, mówiące przeciw czyli argumenty a nie nie twoje subiektywne odczucia nacechowane wpływem wielu nieporządanych źródeł, bo o gustach się nie dyskutuje