Wyświetl pojedynczy post
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.07.2014, 18:37
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Próby bronienia ewidentnego skandalu trudno inaczej skwitować. "Panświnizm" nie jest ani wytłumaczeniem, ani usprawiedliwieniem. PO i wspierające go media kompletnie się skompromitowały.

Nie pisałem tego w odniesieniu do postów Drozda, czy innych wynalazków. Po prostu postawa "nic się nie stało" budzi moje obrzydzenie.
W 100% popieram tylko nie jest to argument za tym, żeby przerzucić swoje poparcie na PiS. Jeśli dobrze pamiętasz, a zdaje się że pamiętasz od kiedy zacząłem pisać w tym temacie, a było to dobre parę lat temu nawoływałem od wywalenia POPiS-u jako całości, gdyż od zawsze uważałem ich za rywali politycznych, którzy robią więcej złego niż dobrego dla Polski. Do 2010 roku, a konkretnie do wyborów samorządowych miałem zdecydowanie lepsze relacje z PiS-em, ale po tamtej brudnej kampanii w ich wykonaniu stał się to naturalny wróg, który zdominował scenę polityczną w moim powiecie i obecnie rządzi wraz z resztkami PO.

Dla mnie nie ma wyboru zero jedynkowego, dlatego że nie nigdy nie popierałem ani PiS-u, ani PO, więc nie musiałem opowiadać się po żadnej ze stron.

PS. Poza tym chyba dobre pamiętasz jak pisałem po ujawnieniu taśm, że czekają nasz przyspieszone wybory, bo tylko one mogą uratować tyłek Tuskowi w dłuższej perspektywie. Cały czas to podtrzymuję, że na jesieni czeka nas przesilenie.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 08.07.2014 o godz. 18:45.