Kocur napisał(a):

Nie ma takiej możliwości. Pracowałem w wielu firmach tworzących oprogramowanie i nie ma czegoś takiego, że producent powie "teraz wdrażamy nową wersję". Prawa można mieć do systemu ale nie do robienia w nim zmian kiedy się nam podoba.
Analiza biznesowa, analiza ryzyka, analiza wymagań - a potem grzeczna prośba do firmy (czyli Wisły) o wskazanie dogodnego terminu na wdrożenie.
Sorry - jest prezesem? Odpowiada głową za system biletowy bo zakładam że czegoś takiego jak Dyrektor Pionu IT nie ma.
|
Nie ma dyrektora bo pionu nie ma. Po drugie to nie chodzi o nową wersję - bieżące oprogramowanie jest 'czyjes' czyli firmy X (oparte na jakims tam cms - CMSMirage -
www.cmsmirage.pl. czy cuś). I teraz sobie UFA, jako 'sprzedawca', może wybrać z czyjego oprogramowania chce korzystać - firmy X z której korzystała Wisła czy innej.
Cytat:
|
Analiza biznesowa, analiza ryzyka, analiza wymagań
|

Pojechałeś
Edit:
fialo napisał(a):

|
Ale o czym jest w ogóle ta dyskusja? Gdyby Jackowi zależało na dobru naszego klubu oraz na ratowaniu jego finansów, stanąłby na chuju, żeby system działał/nowa wersja została wprowadzona na tyle płynnie, żeby nie robić dwumiesięcznej przerwy (..)
|
Jeszcze raz - bilety i karnety sprzedaje UFA a nie Bednarz. Czyli jak sie dogadała firma X z UFA (czy odwrotnie) tak jest.
fialo napisał(a):

|
... to naprawdę nie są jakieś wielkie wyzwania informatyczne, mamy XXI wiek i znając życie kilku gości z trzeciego roku Informatyki na AGH by sobie z tym poradziło w weekend, nie rezygnując z popychania koleżanek w czasie wolnym.
|
No to.... napierajcie, najpierw hasło, może być tu:
https://bilety.wisla.krakow.pl/login.dhtml
dawiss napisał(a):

|
Nie wiesz, ze teraz kiedy na Wisle zgubisz 2zl to jest wina Bednarza?
|
No ba, a już nie daj boże złotówkę !

JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA