Wyświetl pojedynczy post
GieKrol
Junior Member

Od: 07.2013

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.07.2014, 19:44
Cytat:
ale wiesz kolego, masz raptem 5 postów z czego 4 dzisiaj.
równie dobrze mozesz byc kolejnym misjonarzem jacka czy tez bogusława który sieje ferment by jelenie kupiły karnety.
Co roku jest przerabiane że to pan X to pan Y jest juz prawie że w szatni, juz ubiera strój i buty potem wszystko sie przeciąga i po tygodniu temat ginie...
Trzeba mamic jeleni
oczywiscie nie piszę że tak jest, tylko ze jest to jedna z opcji. sam osobiscie wolałbym by to była prawda gdyz Ci gracze by się Nam przydali, no ale i tak prawde poznamy 31 sierpnia wraz z ostatnim dniem okienka transferowego.
Nawet Holendrzy obiecywali nazwisko które przyciągnie tłumy na trybuny..

W pełni się z Tobą zgadzam. Jestem nowym użytkownikiem tego forum. Ja nie napisalem że napewno przyjdą bo są o krok od porozumienia tylko że negocjują. Z tego co wiem to jest to początek negocjacji i chcą zarabiać naprawde sporo. Tyle im Wisła nie da. Jesli nie zejdą z ceny to nie przyjdą. A jeśli chodzi o Lisowskiego to mam info sprzed 3-4 dni. Widocznie wszystko się zmieniło...

A obrońcą Bednarza to ja nie jestem. Owszem wyciąga nas PODOBNO z długu ale ma też na sumieniu sprawy, które przejsć na sucho nie mogą. No i dochodzi jeszcze brak sponsora głównego. Myślę, że to jego wina...
Odpowiedz cytując