Wyświetl pojedynczy post
darotsok73
Senior Member

Od: 02.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.06.2014, 09:12
Piotrek Brożek dobrze grał daaawno temu( o ile pamiętam ,przed kontuzją pleców) . Dziękujemy życzymy powodzenia w dalszej karierze.
Z sentymentów w lidze się nie utrzymamy. Podobna sytuacja była z Małeckim. ( przez niektórych tutaj wynoszonym na ołtarze). Od dawna nie gra NIC. Koniec kropka.
Wymiana piłkarzy z Chorzowem długie lata dobrze nam służyła ( nawet jak Rogala tam prezesował) . Gwarancji ze to będą nowe Baszcze nie ma bo nigdy nie było. A i Baszczu początki miał trudne.
Nasza sytuacja finansowa jest jaka jest i warto o tym pamiętać.

Przypominam niektórym krytykom że ci piłkarze co odeszli sami o tym zdecydowali. Zwłaszcza Miśkiewicz mnie rozczarował. Jego wybór. Nie mamy szczęścia do bramkarzy.
Boguś kurek z kasą przykręcił i w klubie jest cienko. Nie mam o to do NIego pretensji bo w życiu tak bywa. Można by powiedzieć ze schodzimy na ziemię. Wiele lat żyło się ponad stan. Kupa kasy poszła w błoto.
Przetrwamy. BYLE w ZGODZIE!.

Martwi mnie to czy Smuda będzie umiał wprowadzić młodzież do drużyny.
Realnym wynikiem sportowym dla nas będzie powtórka ostatniego sezonu. Obym się mylił in minus.
Ostatnio edytowane przez darotsok73 : 28.06.2014 o godz. 09:14.
Jeśli ktoś nie rozumie, w jakim klubie gra i dla kogo, to niech stąd lepiej odejdzie i nie zawraca głowy - mówi ostro były piłkarz "Białej Gwiazdy", MAREK MOTYKA
Odpowiedz cytując