przy tej biedzie i posmiewisku ktore nam zafundowali BC z JB to Sadlok i tak nie jest taki najgorszy , po prostu sredniej jakosc pilkarz przyszedl do sredniaka ligowego jakim jest w tym momencie Wisla, osobiscie tylko chcialbym zeby Smuda sprobowal w kilku meczach zagrac klasycznym ustawieniem 4-4-2 i do Brozka dal mlodego Zajaca , bo wypuszczajac go na boisku samego - na tzw szpicy to zrobi temu chlopakowi niestety tylko krzywde , a chlopak ma dryg do przodu, niezla technike i juz w tak mlodym wieku taka pozytywna nonszalancje i spryt, w sezonie nic nie zwojujemy - wiec bedzie duzo meczow do ogrywania mlodych ....ale przy Smudzie

no wlasnie, niestety trener z epoki i szkoly Piechniczka, Gmocha i innych dinozurow teog na pewno nie zrobi ....chlopcy zdobyli MP juniorow - coz jeszcze miesli zrobic w tym sezonie zeby ten pseudofachowiec na nich zwrocil uwage

...hhmm, no tak - przeciez On nawet nie ogladal ich meczow finalowych , a to po prostu dramat .....i jescze jedno : nie wiem jak Was ale mi nerwa ruszylo jak przeczytalem ze Maor tak blisko druzyny warszawskiej , wiem ze w tym wypadku to bol dupy z zazdrosci , ale niestety zaluje ze nie ma opcji zeby wrocil do Wisly