|
Senior Member
|

25.06.2014, 15:47
|
iq1000 napisał(a): 
|
"nic nie stwierdził" - ta, bo od kilku miesięcy nie miał czasu, by się dowiedzieć co się dzieje w klubie.
|
Czyli jesteś pół-analfabetą ..piszesz, ale sam nie wiesz co piszesz, a czytanie z minimalnym zrozumieniem cudzych tekstów jest już poza twoim zasięgiem.
milosz napisał(a): 
|
napisałem nie tyle o niskiej frekwencji która była, ale antycypując tą która będzie ..nikt też nie kwestionuje iż wie o tym BC, ale jak efekty będą zbyt dokuczliwe dla kondycji finansowej Wisły SA (zwłaszcza w kontekście poszukiwania inwestora strategicznego), to zwiększyć może chęć u bossa do zmian, w tym kadrowych, zwłaszcza na funkcji prezesa Wisły SA. Nic innego w swym poście nie zawarłem, reszta bowiem to twoja wyobraźnia.
|
Otóż wie co dzieje się w klubie o czym sam napisałem, ale nie wie co będzie jesienią, jak będzie frekwencja na poziomie 15 tysięcy to JB utrzyma stołek, jak 5 tysięcy to być może go straci. Tak trudno zrozumieć słowo pisane.
I jeszcze raz twoje wypociny ..
iq1000 napisał(a): 
|
frekwencja (..) Spadła i nadal mu to wisi. I wisieć będzie, bo to konsekwencja jego decyzji, a on jest uparty i będzie trwał przy swoim choćby klub szlag miał trafić.
|
A tego akurat nie wiesz, to tylko twoje chciejstwo, ty tak chcesz, ale to akurat wisi Cupiałowi czego ty chcesz, mnie też z resztą to wisi..
iq1000 napisał(a): 
|
Raz w życiu (bla bla ), pomyśl.
|
Zamiast bezmyślnie klepać w klawiaturę i nieudolnie próbować pouczać innych, sam pomyśl. Cupiał n-razy zmieniał poglądy w kwestii Wisły, nie przypadkiem jest tu krytyka jego o brak jakiejkolwiek strategii. To czego chce teraz, za pół roku już może być całkowicie nieaktualne. Po co zakłamywać rzeczywistość , prawda jest prozaiczna, co będzie nikt z tu piszących nie wie. Może się uprzeć, a może jak to robił n-razy zmienić pogląd na sprawę, zwłaszcza że zarówno frekwencja, jak i wyniki sportowe, tak jak zainteresowanie ze strony potencjalnych inwestorów zewnętrznych to zmienne, pisząc krótko nikt nie zna tu przyszłości i jakie decyzje podejmie za pół roku czy za rok BC. I to jest jedyny pewniki, czyli niewiadoma.
Ostatnio edytowane przez milosz : 25.06.2014 o godz. 23:23.
|
|