Wyświetl pojedynczy post
Ajronek
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.06.2014, 13:08
ABGwislakABG napisał(a):Wyświetl post
To my przychodzimy na E i każemy się do nas dostosowywać czy to tacy jak Ajronek wbijają na C czy uprzednio dychę i dziwią się dlaczego ktoś mu tak a nie inaczej tłumaczy dlaczego to nie jest sektor dla niego?
Rany - przez 13 lat chodziłem na 10 i na C i zdzierałem gardła, ale nie chciałem śpiewać pozdrowień do więzienia i za to mi się oberwało. I dlatego przestałem chodzić na te sektory. I brakuje mi na pozostałych śpiewów ale zawsze jak tylko coś się dzieje to to gardło zdzieram bo dla mnie zawsze to było coś więcej niż tylko obejrzenie meczu. Ale też coś mniej niż mordobicie i jaranie się sraniem na Cracovię.

Kocur pisze o dostosowaniu się - święte słowa - zmieniłem sektor i mam w dupie czy wy będziecie chodzić na C czy nie. Ale nikogo nie namawiałem do bojkotu SKWK, nikogo nie obrażałem. Ale jeśli wy nie potraficie się dostosować do zmieniającego się świata (np. w kwestii rac) to dlaczego tak się dziwicie, że inni nie chcą się dostosować do wszystkich "zaleceń" kumatych?

Megalomania i przekonanie o własnej wspaniałości i nieomylności po stronie SKWK bije z każdego oświadczenia... Z takim podejściem, jesli ktoś tylko odrobinę się różni nie ma szans na kompromis - i to nie jest wina tej drugiej strony!

Ps. Wciąż nie mam skanu umowy...

W społeczeństwie owiec wolę być... barankiem :sex:
Odpowiedz cytując