Wyświetl pojedynczy post
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.06.2014, 11:47
Zacznijmy od początku- NIE JESTEM w SKWK.

1. Kilka milionów euro za sezon? Tyle nawet nie dostawaliśmy za czasów BAH, czy wcześniej mając dobre sezony w europejskich pucharach czy wciągając ligę jednym nosem

2. Przyszliśmy na TS Wisłę, nie na Wisłę S.A. Rozróżniaj 2 podmioty.

Cytat:
ale bez lżenia innych, bez chamstwa ale SKWK raczej nie idzie na kompromisy (brak rac i spokój przed Cracovią jak mniemam był spowodowany negocjacjami w sprawie złotówki a nie chęcią pójścia na kompromis).
DERBY. Facet, naprawdę. Raz, dwa razy w roku to i proboszcz na parafii się schleje. Wy cały rok też jesteście święci cały czas? Rzuć kamieniem.

4. REZULTAT. Rezultatem jest to, że jest o 1 kibica na stadionie mniej, mniejsze wpływy, więc ta 1 osoba nie pomaga w budowie Nowej Wisły.

5. Kategorycznie stwierdzam, ponieważ nie widać ŻADNYCH rezultatów w działąniu UFA. Wisła S.A. nie tylko oddała im sponsora, ale i cały marketing. Widzisz gdzieś by na mieście coś się działo? To już lepsze akcje były wychodząc na Rynek i pytając się przechodniów z czym im się kojarzy Wisła, gierki zawodników.

Odnośnie biletów na wyjazdy- nie jestem w SKWK, tym bardziej w ich strukturach. Ale zapewne ktoś związany będzie mógł Ci wszystko wyjaśnić.

EDIT:

Cytat:
Dziwne - przez 20 lat nie dostałem ani razu od policji a raz zostałem opluty przez łysego karka z 10-tki a raz potarmoszony na C5. Pewnie, że to margines i mogło się częściej zdarzyć na mieście (też się zdarzyło za zbyt długie włosy - nawet nie wiem do dziś czy to byli kibole Wisły czy Cracovii hehe) ale jeśli ktoś nie chce mieć styczności z policją na stadionie Wisły to jej mieć nie będzie nawet przez 20 lat.
Aaa to powiedz, że zły wybór sektora boli na całe życie.

Ku*rwa, nie mam zamiaru zdzierać gardła przez 90 minut to nie idę na tę trybunę tak? A nie, że usłyszę, że na boku jak sobie stanę i nie będę śpiewał to nic się nie stanie.
Ostatnio edytowane przez ABGwislakABG : 25.06.2014 o godz. 11:58.
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując