Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.06.2014, 13:58
Kocur napisał(a):Wyświetl post
Ty będąc pomiędzy konfliktem uważasz, że obecny stan jest zadowalający?.
Oczywiście że nie ale uważam że mam prawo nie udzielić poparcia żadnej ze stron.

wolfy napisał(a):Wyświetl post
Ponieważ frekwencja wykopie z Wisły Bednarza wcześniej, czy później. Niska frekwencja i zły klimat wokół klubu to nie tylko konkretne straty finansowe, ale też realna przeszkoda w szukaniu sponsorów (jak chociażby ostatnio - tytularnego na stadion). Nikt nie będzie się ładował w strefę wojny, każdy chce być kojarzony z kolorowymi i rozśpiewanymi trybunami, a nie: FraMat-em wpieprzającym słonecznik na pustym sektorze.
Czyszcząc Twoja wypowiedz - argument za sponsorem stadionu odpada bo jak dobrze wiesz stadion jest miasta a my nawet nie jestesmy operatorem. Także o interes Machrowskiego bym się nie troszczył. Co do reszty zgoda - jego odejście pewnie jest nieuchronne, jak podatki. Ale z podatkami jest tak żę sa myki i triki - w takiej spółce komandytowo akcyjnej akcjonariusz płaci podatek tylko jak otrzyma dywidende. A co jak nie otrzyma? Ano podatek niby płaci bo musi ale i nie płaci bo ne płaci.
Czy więc Bednarza frekwencja może 'zwalniać' miesiącami? Ano może, zwłaszcza żę tereaz Cupiał nie zwalnia za wyniki sportowe a za finansowe.

wolfy napisał(a):Wyświetl post
Im wcześniej Jacek dostanie kopa, tym potencjalne straty finansowe i wizerunkowe będą mniejsze. Wydłużanie całego procesu na pewno nikomu (poza Bednarzem) nie służy.
Tylko czy wykopanie prezesa przez kibiców to zmniejszenie strat wizerunkowych? Weź mnie nie osłabiaj. Tego już nie da sie zamieść pod dywan i powiedziec ze Bednarza tu nie było. Był, i to dwa razy.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 24.06.2014 o godz. 14:03.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując