Kocur napisał(a):

|
Ty będąc pomiędzy konfliktem uważasz, że obecny stan jest zadowalający?.
|
Oczywiście że nie ale uważam że mam prawo nie udzielić poparcia żadnej ze stron.
wolfy napisał(a):

|
Ponieważ frekwencja wykopie z Wisły Bednarza wcześniej, czy później. Niska frekwencja i zły klimat wokół klubu to nie tylko konkretne straty finansowe, ale też realna przeszkoda w szukaniu sponsorów (jak chociażby ostatnio - tytularnego na stadion). Nikt nie będzie się ładował w strefę wojny, każdy chce być kojarzony z kolorowymi i rozśpiewanymi trybunami, a nie: FraMat-em wpieprzającym słonecznik na pustym sektorze.
|
Czyszcząc Twoja wypowiedz - argument za sponsorem stadionu odpada bo jak dobrze wiesz stadion jest miasta a my nawet nie jestesmy operatorem. Także o interes Machrowskiego bym się nie troszczył. Co do reszty zgoda - jego odejście pewnie jest nieuchronne, jak podatki. Ale z podatkami jest tak żę sa myki i triki - w takiej spółce komandytowo akcyjnej akcjonariusz płaci podatek tylko jak otrzyma dywidende. A co jak nie otrzyma? Ano podatek niby płaci bo musi ale i nie płaci bo ne płaci.
Czy więc Bednarza frekwencja może 'zwalniać' miesiącami? Ano może, zwłaszcza żę tereaz Cupiał nie zwalnia za wyniki sportowe a za finansowe.
wolfy napisał(a):

|
Im wcześniej Jacek dostanie kopa, tym potencjalne straty finansowe i wizerunkowe będą mniejsze. Wydłużanie całego procesu na pewno nikomu (poza Bednarzem) nie służy.
|
Tylko czy wykopanie prezesa przez kibiców to zmniejszenie strat wizerunkowych? Weź mnie nie osłabiaj. Tego już nie da sie zamieść pod dywan i powiedziec ze Bednarza tu nie było. Był, i to dwa razy.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA