Wyświetl pojedynczy post
suikoden
Banita

Od: 03.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.06.2014, 10:28
Dla mnie nie ma znaczenia, czy jest 5000 tys ,10000tys bojkotujących czy 15000 dla mnie jest ważne by SKWK I BEDNARZ SIĘ DOGADALI. Nie lubię Bednarza, ale też nie lubię SKWK dla mnie oba fronty działają na niekorzyść Wisły z tym, że SKWK bardziej bo odwróciło się plecami nie od Bednarza, ale od Wisły. Bednarz nie jestem zwolennikiem, ale muszę przyznać mu w kilku aspektach racje
1.Walka z Kibolami
2.Walka by Wojewoda nie zamknął stadionu bo uwierzcie mi, że taki fakt był pare razy rozwarzany
3.Walka przede tym by nie dostawać kary od ekstraklasy
4.Policja na meczu jeśli ktoś ma czyste sumienie i zamiary nie będzie się jej obawiał.Obawiać się mogą ci co coś kombinują albo maja na sumieniu. Policjanci to tacy sami ludzi jak my.

Kochani co do kar za race rzucane przez kibiców na stadion przez dach no to ja kare popieram
Bo jak by nie wiem jakieś dziecko tym oberwało sam jestem ojcem chodzę z 5 latkiem na mecze i uwarzam, że rzucanie rac jest niebezpieczne zwłaszcza rzucaniem na oślep przez dach.

Jak ktoś powiem czy miałem chociaż przypaloną kurtkę powiem nie i całe szczęście, że nikomu nic się nie stało ale trzeba mieć wyobraźnie, że mogło
Odpowiedz cytując