Gwiaździsty napisał(a):

|
Frajerem i to skończonym jest ten, kto chce opierać bezpieczeństwo Polski na gwarancjach ....Francji i ...Niemiec. Prawde powiedział (chyba Jarosław), że jedyną armią, która tak naprawdę boi się Rosja jest armia amerykańska, kto tego nie rozumie niech dalej bawi sie w piaskownicy.
|
Dokładnie. Jedyna armia która daje gwarancję, to armia Polska. I to myślenie powinno obowiązywać jako pierwsze przykazanie.
Cytat:
Aha, teraz juz Wipler jest bee No i KNP na tropie spisku zamiany stołków.
|
Ja nie jestem sekciarzem, żeby komuś ufać bezgranicznie jak co poniektórzy, którzy każde słowo traktują jak boskie

Wipler jest to zawodowy polityk. Jego pracą jest kłócić się w mediach. Coś gadać musi... nie zawsze z dystansem i opanowaniem, raczej chce zbijać kapitał polityczny, być może ma być to zabieg który ma przekonać niektórych wyborców PIS-u do KNP. Nie jestem w stanie powiedzieć, bo mało na ten temat wiem.
Poza tym jakim spisku? Rozumiem, że uważasz, ta aferę za spisek?

Ok rozumiem. Nagrywanie i publikowanie prywatnych ocen niektórych współpracowników, żeby ich poróżnić między sobą co ma na celu zniszczenie struktur PO (a kto w zamian może dojść do władzy?) to też jest spisek

ok

Przecież tu klarownie czarno na białym widać o co chodzi.
AYALA napisał(a):

|
Sytuacje w Kraju gdzie na 63 banki 62 są zagraniczne,gdzie za ubiegły rok zagraniczne firmy wyprowadziły z Polski ponad 74 miliardy złotych jak można inaczej nazwać jak okupacją ? Wierze Kaczyńskiemu że to zmieni.
|
Ja myślałem, że ty to mówisz z ironią
P.s Co to znaczy wyprowadziły? Ukradły?