Wyświetl pojedynczy post
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.06.2014, 17:13
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Frajerem i to skończonym jest ten, kto chce opierać bezpieczeństwo Polski na gwarancjach ....Francji i ...Niemiec. Prawde powiedział (chyba Jarosław), że jedyną armią, która tak naprawdę boi się Rosja jest armia amerykańska, kto tego nie rozumie niech dalej bawi sie w piaskownicy.
Dokładnie. Jedyna armia która daje gwarancję, to armia Polska. I to myślenie powinno obowiązywać jako pierwsze przykazanie.

Cytat:
Aha, teraz juz Wipler jest bee No i KNP na tropie spisku zamiany stołków.
Ja nie jestem sekciarzem, żeby komuś ufać bezgranicznie jak co poniektórzy, którzy każde słowo traktują jak boskie
Wipler jest to zawodowy polityk. Jego pracą jest kłócić się w mediach. Coś gadać musi... nie zawsze z dystansem i opanowaniem, raczej chce zbijać kapitał polityczny, być może ma być to zabieg który ma przekonać niektórych wyborców PIS-u do KNP. Nie jestem w stanie powiedzieć, bo mało na ten temat wiem.
Poza tym jakim spisku? Rozumiem, że uważasz, ta aferę za spisek? Ok rozumiem. Nagrywanie i publikowanie prywatnych ocen niektórych współpracowników, żeby ich poróżnić między sobą co ma na celu zniszczenie struktur PO (a kto w zamian może dojść do władzy?) to też jest spisek ok Przecież tu klarownie czarno na białym widać o co chodzi.

AYALA napisał(a):Wyświetl post
Sytuacje w Kraju gdzie na 63 banki 62 są zagraniczne,gdzie za ubiegły rok zagraniczne firmy wyprowadziły z Polski ponad 74 miliardy złotych jak można inaczej nazwać jak okupacją ? Wierze Kaczyńskiemu że to zmieni.
Ja myślałem, że ty to mówisz z ironią

P.s Co to znaczy wyprowadziły? Ukradły?
Ostatnio edytowane przez palikot : 22.06.2014 o godz. 17:17.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰