milosz napisał(a):

Taa krytykujesz Bednarza, ale bezmyślnie wierzysz w jego propagandę .. Plan skoku na LM był właściciela (Holendrzy go kwestionowali, a że im zapłacono to go realizowali), a wydatki rekompensowałaby gra Wisły w LE, wraz z wyjściem z grupy, ale należało to powtarzać rok, w rok ..tymczasem po jednym udanym sezonie przyszła PMSzkol, zaczęło sie od wiosny z Moskalem (jesień jego pracy trenera to jeszcze efekt RM), dalej byli Probierz, Kulawik, swoje zrobił też Bednarz dezintegrując drużynę, typowymi jak się później okazało, nieodpowiedzialnymi wypowiedziami i działaniami .. , nie tylko wobec kontraktów piłkarzy, kibiców, ale na temat całej sytuacji sportowo-finansowej w Wiśle Kraków.
Już Wiosną tego roku, celem miało być pudło, sam Bednarz o tym mówił, teraz jest identycznie ..co więcej ogłasza że jesteśmy mocniejsi, zamiast Chrapka i Bunozy, jest Jankowski, reszta mniej istotna, jak wymiana bramkarzy.., to że to bajki, widać gołym okiem ..Pytanie brzmi kiedy za te obietnice bez pokrycia ktoś rozliczy Bednarza.. czy Cupiał w ogóle wie co Bednarz obiecuje. Moim zdaniem wygląda to na sytuacje pełnego poczucia bezkarności, pytanie jak długo..hmm, może tak długo jak Brożek będzie strzelał bramki i ratował cudze d..y. I tu jest kwadratura koła, bo tak jak chcę Wisły wygrywającej, tak samo chcę wywalenia Bednarza .. Cóż, wygląda na to że inni ligowcy zweryfikują kolejny raz nasz potencjał.., a że liga słaba, to marazm trwać będzie, tak jak i świat iluzji, świat Bednarza, jeszcze jakiś czas, ..choć im krócej, to rzecz jasna dla Wisły lepiej.
|
W co ja wierze...

Proszę nieobrazaj mnie,jakbym tylko mogl dawno bym buca na taczkach wywiozl...