Wyświetl pojedynczy post
piotrek06
Senior Member

Od: 04.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.06.2014, 09:44
Cytat:
Pamiętajcie,że Bednarz czy będziemy chodzi na mecze czy nie i tak będzie siedział za stołkiem bo Bednarza nie zwolnią kibice tylko może to zrobić Cupiał.
A nie chodząc na mecz szkodzicie klubowi mówicie, że Bednarz to szkodnik fakt ma sporo na sumieniu, ale kibice związani z SKWK też działają na szkodę klubu nie idziesz na mecz z powodu Bednarza to nie on a klub finansowo traci i dla tych co bojkotują mecze mam jedno do powiedzenia olewacie klub nie Bednarza w ten sposób. Tylko po tem nie wymagajcie transferów jak nic od siebie nie dajecie.
Nie chodzenie na mecze jest niestety jedyną możliwą formą wyrażenia sprzeciwu przeciwko polityce klubu( tak klubu bo bednarz reprezentuje klub) no chyba ze masz inny pomysł to podziel sie nim z nami. transparentów nie wywiesisz bo ochrona ci nie pozwoli wnieść jeśli sie łysemu nie spodobają a za okrzyki możesz stracić możliwość kupowania biletu. A poza tym ja nie zamierzam iść na stadion na którym mój własny klub w osobie prezesa mnie nie chce.
ŁysyLegionista napisał(a):
- Wolę, by Wisła była klubem dla siedmiotysięcznej elity, bo resztę pieniędzy przy dobrze grającym zespole my znajdziemy.
Cytat:
jest w kraju takie coś jak wolność słowa
No nie wiem w którym kraju. Biorąc pod uwagę ostatnie wydarzenia to na pewno nie w Polsce.

Odpowiedz cytując