|
Ja nie powiedziałem, że nigdzie konta nie ma tylko, że słabo jest o tym mówione bo zamiast zachęcać do przelewania na konto SKWK to płacz o to że Bednarz nie dał 1zł o biletu. Ja wiem, że to by było wygodne bo nie było by to zależne od tego czy ktoś zdecyduję się przelać bo tak by był stały wpływ. Ale klub ma prawo do podjęcia takiej a nie innej decyzji a SKWK musi się z tym pogodzić. Po drugie nie ma co obrażać się na klub bo klub nie jest niczemu winny stronami konfliktu jest SKWK i Bednarz. Wiec kochani nie walczmy z żadną ze stron idąc na mecz nie wspieracie Bednarza a Wisłe.
Pamiętajcie,że Bednarz czy będziemy chodzi na mecze czy nie i tak będzie siedział za stołkiem bo Bednarza nie zwolnią kibice tylko może to zrobić Cupiał.
A nie chodząc na mecz szkodzicie klubowi mówicie, że Bednarz to szkodnik fakt ma sporo na sumieniu, ale kibice związani z SKWK też działają na szkodę klubu nie idziesz na mecz z powodu Bednarza to nie on a klub finansowo traci i dla tych co bojkotują mecze mam jedno do powiedzenia olewacie klub nie Bednarza w ten sposób. Tylko po tem nie wymagajcie transferów jak nic od siebie nie dajecie.
Co do tych co piszą w imieniu SKWK i obrażają innych to, że ktoś się z wami nie zgadza nie daje wam prawo do obrażania ludzi z innymi poglądami jest w kraju takie coś jak wolność słowa. Tym bardziej, zauważyłem, że ci co nie popierają Bednarza starają się iść na argumenty niż obrażanie. Pewnie zdarzą się wyjątki, ale to głównie przez prowokacje osób popierających SKWK.
|