Wyświetl pojedynczy post
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.06.2014, 08:49
crazykaro napisał(a):Wyświetl post
Jak nie masz argumentów to całkie mzrozumiałe, że nie masz jak rozmawiać.

Jesli takie elemnty jak Ty moderuja to forum to się nie dziwę że taki niski poziom ostatnio tu panuje, a wszyscy przeciwnicy SKWK są wyśmiewani i obrażani.
Powiedz mi - już zresztą o to pytałem - jakie były Twoje argumenty od początku wymiany zdań? Jeśli oczekujesz argumentów, to zacznij od siebie. Ja się w tym temacie starałem nie udzielać, bo rozmowa z osobami, które próbują na temat dyskutować a nie mają o nim pojęcia jakoś mnie nie bawi. Zarzucacie stowarzyszeniu niestworzone rzeczy, a nie mieliście nigdy do czynienia ze stowarzyszeniem czy osobami w nim zrzeszonymi i działającymi na rzecz klubu. Krótko pisząc - nie wiecie tak naprawdę nic o SKWK ale do dyskusji i oczerniania tej organizacji jesteście pierwsi.

Pytasz, kto będzie chodził do muzeum (już pominę, jak idiotycznie brzmi takie pytanie z ust kibica Wisły...)? Kibice, turyści, ludzie zainteresowani historią piłki... Całkiem spory target.

Kto będzie utrzymywał muzeum? Zgaduję, że TS Wisła z pomocą SKWK i ludzi życzliwych (na SA liczyć nie można, na takich jak Ty pewnie też). Pomieszczeń wynajmować nie trzeba (ale pewnie o tym nie wiesz...), więc koszta utrzymania nie będą wcale wielkie.

Czy wszystkie przedsięwzięcia muszą przynosić zyski? Muzeum raczej nie jest przewidziane do generowania dochodów TS Wisła. Tu chodzi o coś więcej, ale jak widać w Waszym świecie wartością jest jedynie pieniądz...

Czekam, aż poddacie w wątpliwość pomysł budowy nowego pomnika Henryka Reymana - przecież to też się nie będzie kalkulować...
Odpowiedz cytując