|
A mi się w to wszystko wierzyć nie chce... Dlaczego wjechali do tej redakcji w godzinach popołudniowych zamiast nocnych/z samego rana? Przecież wiadomo było, że się szopka zrobi z tego, relacje live, strajki ludzi w redakcji/pod redakcją. Teraz jakieś przesłuchiwanie funkcjonariuszy ABWu przez dziennikarzy haha przecież to jest jakaś szopka. Nie wiem co o tym wszystkim myśleć ale w tym Kraju stworzonym przez komunistów, kraju "profesorów" Bartosiewiczów, ludzi "honoru" typu Jaruzelski, ludzi chorych na chorobę Filipińską jak Kwaśniewski czy tych co to sami obalili komunę jak Bolek to w nic już nie uwierzę. Trzeba robić swoje ale nikomu, w niczym, nigdy nie zaufać.
Gdzieś ostatnio przeczytałem, że to obalenie rządu Tuska to kolejna ustawka i może się na tyle tym sugeruję, że teraz wszystko pod tę teorię sobie dopowiadam. Może mam rację, może nie.
W sumie też dziwne, że Ruch Narodowy chce dymisji rządu Tuska. Wiadomo, że w przypadku przyspieszonych wyborów to takie twory jak RN ugrają najmniej bo im poparcie powinno rosnąć z czasem, z kolei poparcie dla rywali typu Solidarna Polska, Gowiny, Plalikoty powinno z czasem spadać. Także dziwne zachowanie RN. Chyba nikt się nie łudzi, że na walce teraz o dymisję rządu RNowi skoczy poparcie do 5%.
PS Dziwne też, że jak Stonoga pokazuje papiery i oskarża o branie w łapę Piskorskiego, Kwaśniewskiego, Millera i spółkę to jest cisza. Media się tym nie interesują a jak jest afera taśmowa to cały meinstream o tym mówi.
PS 2 Być może cała ta szopka ma odciążyć sprawę Kwaśniewskich.
PS 3. Jedno jest pewne. Ten system trzeba rozwalić i te wszystkie politykiery, dziennikarze szmaciarze i reszta psów co to zamiast ssać cyca mamy ssało zomowską pałę musi zostać pogoniona lub osądzona. Na tych ....ach komunistycznych i postkomunistycznych Polska Polską nie będzie.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 18.06.2014 o godz. 22:16.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
|