Wyświetl pojedynczy post
master17
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.06.2014, 19:19
crazykaro napisał(a):Wyświetl post
Ja mam wskazywać kto rzucił racą? Wy rządzicie na trybunie, więc zachowujcie sie jak ludzie a nie jak dzieci co ostrzeliwują stadion z pubu.
A ta umowa o złotówkę, to nawet jeśli taka była, to słuchanie szantarzystów z trybun którzy łaskawie nie będą odpalali rac przez 8 meczów, a w zamian cokolwiek maja otrzymać, to jakieś totalne nieporozumienie.
Poza tym skoro uważasz że Cie obrażał to oznacza zę się identyfikujesz ze wszystkimi przewinieniami, o których mówił. Ja tam sie nie czułem w żaden sposób obrażony, bo patologii trzeba sie pozbywać a słuchać jej, a SKWK jak najbardziej pozwala na patologię na trybunach i wspiera ją.
Po pierwsze, czy na muzeum służyłoby SKWK, czy wszystkich Wiślakom ? Przypominam, że klub dużo wcześniej hucznie mówił o powstaniu muzeum, ale jak zwykle zwykłe słowa bez pokrycia.
Po drugie nie ma SKWK i tej patologii, którą pielęgnują i łysy ma pełne pole do popisu, a Wy możecie spokojnie klaskać w łapki i popierać te działania. Pytanie tylko jedno, które zadałem już kilka razy i nie otrzymałem odpowiedzi (zresztą nie tylko ja) - niechcianych osób już nie ma, więc o co wam jeszcze chodzi ? Czyżby jednak brakowało tej patologii ? Jeśli nie, to o co te ujadanie, skoro problem został wrzucony.
Odpowiedz cytując